Filtri
Ielādējas...
Sausais baltvīns no Itālijas, Trentino reģiona. Gatavots no Moscato Giallo šķirnes vīnogām, kas audzētas Adige upes ielejas pakalnos, Dolomītu kalnu pakājē. Vīns salmu dzeltenā krāsā. Buķetē svaigu, intensīvu citrusaugļu un savvaļas ziedu aromāti ar tropisko augļu (ananāsu un mango) nokrāsu. Garša svaiga, aromātiska un labi līdzsvarota, ar bumbieru,...
Sausais baltvīns no Itālijas, Trentino reģiona gatavots no Chardonnay šķirnes vīnogām, kas audzētas Adige upes ielejas pakalnos, Dolomītu kalnu pakājē. Vīnam ir salmu dzeltena krāsa, patīkams maigs augļu aromāts, tas ir svaigs un labi sabalansēts. Šo modernā stila vīnu ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 8-10°C temperatūrai kā aperitīvu, vai ar zupām,...
Sausais sarkanvīns no Meksikai raksturīgās, īpaši piesātinātās Malbec šķirnes un slavenās Cabernet Sauvignon.Vīna atzīstamā kvalitāte, pateicoties Meksikas vīndaru vairāku gadsimtu trdīcijām, ir nesusi Cortesa vīna slavu visā pasaulē. Buķetē izbaudāmā eksotika labi papildina eksotiskām garšvielām sagatavotus gaļas un sakņu ēdienus. Pasniedzams pie 16-18...
Elegants sausais baltvīns no Chardonnay vīnogām, kas izaudzētas dienvidaustrumu Austrālijas vīna dārzos. Vīns dziļā, dzeltenā krāsā ar svaigu, piesātinātu garšu un augļu notīm. Buķetē citrusaugļu, persiku un melones aromāti. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 8-10°С pie salātiem, zivīm un baltās gaļas ēdieniem. Lielisks arī kā aperitīvs.
Sausais baltvīns gatavots no Riesling šķirnes vīnogām, kas audzētas Vašingtonas štatā, ASV. Svaigs, dzīvīgs, izsmalcināts vīns ar labu skābuma un salduma līdzsvaru. Buķetē aprikozes, persiku aromāti ar mandarīnu notīm. Vīns lieliski papildina zivju ēdienus, jūras plati, putna vai baltā medījuma gaļas ēdienus. Ideāls kā aperitīvs. Ieteicams pasniegt...
Pussaldais baltvīns gaiši dzeltenā krāsā ar svaigu un sabalansētu garšu. Augļu un citrusaugļu aromātu buķete. Ideāli ka aperitīvs, lieliski sader ar zilo sieru un “foie gras”. Ieteicamā pasniegšanas temperatūra 10-12°C.
Svaigs, elegants un līdzsvarots sausais baltvīns, veidots no aromātiskajām Riesling vīnogām. Buķete ar ziedu un augļu (persiku, aprikožu) aromātiem. Vīns lieliski papildina zivju ēdienus, jūras plati, putna vai baltā medījuma gaļas ēdienus. Ideāls kā aperitīvs. Pasniedzams atdzesēts līdz temperatūrai 10-12°C.
Pasaulslavenais 1780. gadā dibinātais Burgundijas vīnu nams Patriarche piedāvā sauso baltvīnu, kas gatavots no Chardonnay šķirnes vīnogām. Tas ir elegants vīns ar dzelteno un citrusaugļu aromātu paleti. Tas ir svaigs un augļains. Lielisks kā aperitīvs. Ieteicams pasniegt pie temperatūras 8-10°C ar zivju ēdieniem, jūras veltēm vai vistas gaļas ēdieniem.
Augstas kvalitātes sausais baltvīns no Riesling šķirnes vīnogām, kas audzētas Danube reģionā, Austrijā. Vīns ir zeltaini dzeltenā krāsā ar zaļganiem atspulgiem, viegls un augļains. Buķetē dominē aprikožu un persiku aromāti. Ieteicams vīnu pasniegt atdzesētu līdz 8-10°C temperatūrai pie kūpinātām uzkodām, zivs un dažādiem ceptiem ēdieniem.
Kvalitatīvs vācu pussausais baltvīns no slavenā Pfalcas (Pfalz) vīnu reģiona, veidots no aromātiskajām Riesling vīnogām. Svaigs, elegants un līdzsvarots vīns ar aprikožu, laima aromātu notīm. Tas lieliski papildinās jūras plati, ēdienus no zivs, putna vai baltā medījuma gaļas. Ideāls kā aperitīvs. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz temperatūrai 10-12°C.
Mūsu īpaši atlasītie vīni no Šardonē vīnogu šķirnes, ir ļoti maigi ar delikāti atdalītu alkoholu, kas atstāj vīna garšu praktiski nemainīgu un raksturīgu buķetei. Baudiet to atdzesētu līdz 8-10°C temperatūrai. Sastāvs: bezalkoholiskais vīns, cukurs. Antioksidanti: L-askorbinskābe, sēra dioksīds (sulfīti), ogļskābās gāzes dioksīds. Ieteicams līdz: sk.uz...
Elegants, svaigs un augļains pussaldais Tokajas baltvīns, kas, izmantojot mūsdienu vīna gatavošanas tehnoloģiju, izgatavots no pilnībā nobriedušām Furmint, Sargamuskotaly un Harslevelu šķirnes vīnogām. Ieteicams pasniegt 11-12°C temperatūrā.
Sausais baltvīns veidots no īpaši atlasītām Gewurztraminer vīnogām, kas audzētas vīna dārzos Cornaiano un Appiano reģionos, Itālijā. Tas ir intensīvs, aromātisks ar kanēļa, muskatrieksta un rožu ziedlapiņu aromātiem un garšvielu notīm. Vīns ir izteikti noapaļots. Gewurztraminer ir viens no vislabākajiem vīniem no Alto Adidže reģiona. Tā aromātiskā palete...
Sausais baltvīns gatavots no Riesling šķirnes vīnogām, kas audzētas pasaulē slavenajā Marlborough vīna reģionā, Jaunzēlandē. Svaigs, izsmalcināts vīns ar labu skābuma un salduma balansu. Buķetē mango, aprikozes un medus aromāti. Vīns lieliski papildina zivju ēdienus, jūras plati, putna vai baltā medījuma gaļas ēdienus. Ideāls kā aperitīvs. Pasniedzams...
Sausais baltvīns gatavots no Sauvignon Blanc šķirnes vīnogām, kas audzētas pasaulē slavena Marlborough vīna reģionā, Jaunzēlandē. Izsmalcināts vīns ar nelielo skābumu un svaigo, tropisko augļu garšu, svaigi pļautas zāles, laima un nogatavojušas marakujas aromātu. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 10°C pie salātiem, zivju un baltās gaļas ēdieniem. Lielisks...
Izvietoti Oksēras (Auxerre) pilsētas pievārtē, "Chablis" vīna dārzi atrodas pusceļā starp Dižonu (Dijon) un Parīzi, tie plešas burvīgās Serēnas (Serein) upes abos krastos izvietoto pakalnu kaļķainajās nogāzēs. Kontinentālais klimats ar karstājam vasarām un aukstajām ziemām, kā arī ar neizbēgamajām pavasara salnām, kaļķainās un mālainās merģeļa augsnes...
Sausais baltvīns, salmu dzeltenā krāsā ar zaļiem atspulgiem, veidots no Verdejo šķirnes vīnogām. Svaigs un pikants vīns no vīna reģiona Rueda, kas atrodas Pireneju pussalas centrā. Vīns tiek izturēts ozolkoka mucās 9 mēnešus. Buķetē intensīvi augļu aromāti ar balzamiko notīm. Ieteicams pasniegt 9-10°C temperatūrā ar ēdieniem no baltās gaļas, zivīm, jūras...
Kontrolētas kvalitātes sauss baltvīns no Spānijas, Rioja reģiona. Šis ir viens no slavenākajiem vīnogu audzēšanas reģioniem Spānijā. Nosaukums ir rādies no upes nosaukuma - Oja, kura šķērso lielāko reģiona daļu. Elegants vīns pagatavots no Viura šķirnes vīnogām. Buķetē jūtams intensīvs saldo bumbieru, citrusaugļu un ziedu aromāts. Augļaina, krēmveidīga...
Bodega Norton tika dibināta 1895. gadā. Īpašuma vīna darītava atrodas Andu pakājē, augstumā 850 līdz 1100 m virs jūras līmeņa. Klimatu šajos augstumos raksturo siltas dienas un vēsas naktis. Tas ļauj vīnogām lēnām nobriest līdz pilnīgai gatavībai, nodrošinot dziļu krāsu, bagātīgus aromātus un garšas. Šim Sauvignon Blanc ir citronisks, aromātisks un...
Šis sausais baltvīns pagatavots no Chardonnay vīnogu šķirnes, kas izaudzēta Central ielejā, Čīlē. Vīns spilgtā, zeltaini dzeltenā krāsā ar stingru skābumu, kas piešķir garšai svaigumu. Buķetē cidoniju un bumbieru aromāti ar vaniļas notīm. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 10-12°C temperatūrai.
Sausais baltvīns no pasaule slavena Mārlboro (Marlborough) vīna reģionā, Jaunzēlande. Vīns izgatavots no Sauvignon Blanc šķirnes vīnogām, kas audzētas Hammond Road vīna dārzā, kam ir senas tradīcijas bioloģisko produktu audzēšanā. Vīns 10 mēnešus izturēts akācijas un ozolkoka mucās. Vīnu raksturo elegance un noturība, vienlaikus saglabājot iespaidīgi ilgu...
Elegantais sausais Elzasas baltvīns gatavots no Riesling šķirnes vīnogām. Raksturīga gaiši dzeltena, mirdzoša krāsa ar zaļganiem atspulgiem un citrusaugu aromāts ar vieglu minerālu noti. Vīnam ir brīnišķīga, augļu garša, kuru pavada patīkams dzīvīgums. Ieteicams atvērt pudeli 15 minūtes pirms pasniegšanas un pasniegt atdzesētu līdz 9°C temperatūrai pie...
Augstvērtīgs kontrolētas kvalitātes Francijas baltvīns no Ziemeļu Burgundijas. Veidots no Chardonnay vīnogām. Lietojams ar sēnēm, saknēm, balto medījumu, siera vai jūras plati, ar karstajiem zivju vai ūdensputna ēdieniem. Lielisks arī kā aperitīvs. Vēlams lietot atdzesētu līdz 12-14 grādiem.
Sausais baltvīns no Spānijas. Veidots no Verdejo šķirnes vīnogām, audzētām Spānijas vīnu reģionā Utiel-Requena, Valensijas provincē. Elegants, svaigs un dzīvs vīns salmu dzeltenā krāsā. Buķetē tropisko citrusaugļu, rasotas zāles un siena notis. Ieteicams pasniegt 6-8°C temperatūrā ar baltās gaļas ēdieniem, zivju un rīsu ēdieniem.
Sausais baltvīns, gatavots no Sauvignon Blanc šķirnes vīnogām. Izsmalcināts vīns, tam raksturīga svaiga, augļaina garša, kā arī svaigi pļautas zāles, citrusaugļu un melones aromāti. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 10°C grādiem pie salātiem, zivju un baltās gaļas ēdieniem. Lielisks arī kā aperitīvs.
Sausais baltvīns no Sardīnijas reģiona, Itālijā. Gatavots no Vermentino šķirnes vīnogām. Garša sākumā ir maiga, pēc tam pikanta un dzīvīga, ar labu struktūru un lielisku alkohola līdzsvaru. Iesakām pasniegt 10-12°C temperatūrā ar jūras veltēm, sāļiem dārzeņu pīrāgiem un Vidusjūras salātiem.
Sausais baltvīns pagatavots no Sicīlijā audzētajām Cataratto, Crecanico, Chardonnay un Moscato šķirņu vīnogām, kas tiek daļēji kaltētas. Tas process itāļu valodā saucas „appassimento” (žāvēšana). Rezultātā tiek iegūts vīns skaistā salmu dzeltena krāsā ar bumbieru un balto persiku aromātiem. Garša noturīga un labi sabalansēta. Pasniegt temperatūra 10-12°C...
Pinot Grigio no Mezzacorona ir viens no atpazīstamākajiem un visbiežāk godalgotākajiem vīniem. Vīns, kurš tiek ierindots pirmajā desmitniekā, kā pirktākais, klientiem pasniegtais vīns ASV restorānos. Pinot Grigio ir kontrolētas kvalitātes (DOC - Denominazione di Origine Controllata) sausais baltvīns gatavots no ‘Pinot Grigio’ šķirnes vīnogām, kas tiek...
Viena no lielākajām Čīles vīndarītavām „Viña La Rosa” ir dibināta 1824. gadā. Baltvīns no Čīles, Paumo, Valle del Cachapoal, 100% Sauvignon Blanc. Intensīvas rozā greipfrūtu, laima un ziedu garšaugu notīm. Aromāts atsvaidzinošs, ar dzidru citrusaugļu un persiku garšu. Lieliski sader ar jūrasveltēm, sušimi, suši, lasi, karpačo. Rekomendē pasniegt 9-10C...
Sauss itāļu baltvīns no Dienvidtiroles reģiona Alto Adige, izgatavots no Riesling šķirnes vīnogām. Vīns dzelteni zaļganā krāsā, kas pasvītro tā jaunību. Aromāts ir izsmalcināts un intensīvs, ko raksturo augļu notis, izceļot persikus un aprikozes. Garšai ir svaigs skābums un sātīgs raksturs. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 10°С temperatūrai pie ēdieniem...
Kvalitatīvs sausais baltvīns izgatavots no Macabeo šķirnes vīnogām, audzētām Spānijas vīnu reģionā Utiel-Requena, Valensijas provincē. Augļains un sabalansēts, atstājot mutē ļoti atsvaidzinošu, sulīgu, augļainu garšu. Buķetē dzelteno persiku, banānu un zeltaino ābolu aromāti. Ideāli sader ar jūras veltēm vai viegliem salātiem. Pasniedz atdzesētu līdz...
Francijas baltvīns, kas gatavots no Sauvignon, Colombard, Ugni Blanc šķirnes vīnogām. Vīns ir sudrabaini dzeltenā krāsā. Smarža eleganta, svaiga ar citrusa, eksotisko augļu un balto ziedu notīm. Garša ir labi līdzsvarota ar augļainu pēcgaršu. Ideāls kā aperitīvs. Lieliski sader ar zivs BBQ, ar jūras veltēm vai zaļo lapu salātiem, avokado un garnelēm....
ŠĶIRNE: Pecorino KRĀSA: Balta REĢIONS: Ortona, Abruco VĪNA DĀRZI: Pecorino ir diezgan reta šķirne, tikai aptuveni 300 hektārus apstādītas Abruco un Le Marcheregions. Tās nosaukumi izriet no tā, ka tradicionāli tika uzskatīts, ka Pecorino vīnogu ķekaram ir aitas galvai līdzīga forma. Vīna dārzi atrodas ap Ortonas pilsētu, Abruco reģiona Adrijas jūras...
Šķirnes: Malvasia, Trebbiano un Vermentino, Krāsa: balta Reģions: Centrālā Toskāna Vīna dārzi: uz dienvidrietumiem vērstajos vīna dārzos esošās augsnes ir jūras izcelsmes, kaļķainas ar izteiktu balto jūras gliemežvāku klātbūtni, kas piešķir vīniem eleganci un sarežģītību. Vīnogulāji tiek vērsti VSP (vertikālā dzinumu pozicionēšana) un Guyot atzarošana....
Šķirne: Pinot Grigio Reģions: Sicīlija Vīna dārzi: Vīnogas ir atlasītas no Agridžento provinces vīna dārziem, kas vērsti uz ziemeļiem. Mikroklimats piedāvā ideālus apstākļus vīnogu nogatavināšanai un lielisku aromāta koncentrāciju, kas ir labi sabalansēta ar kraukšķīgu skābumu. Vinifikācija: Sasmalcināšana, atdalīšana, mīksta presēšana un statiskā...
Lai turpinātu pārlūkot šo vietni, jums jābūt vismaz 18 gadus vecam.
Man ir pāri 18Man nav 18 gadi