Filtri
Ielādējas...
"Grappa Alexander" gatavots Itālijas ziemeļu reģionā Venetto no Pinot, Prosecco un Pinot Gris vīnogu šķirnēm. Raksturīgi labi sabalansēti rozīņu, augļu un tumšo ķiršu aromāti. Ieteicams pasniegt ar tīru ūdeni vai ledu. Kokteiļos lieliski sader ar piparmētru vai svaigi spiestu arbūzu sulu.
Stiprais alkoholiskais dzēriens, kuru iegūst no dažādu šķirņu ābolu sidra destilācijas ceļā. Dzēriena dzimtene ir Francijas province Normandija.
Brendijam piemīt tumšs dzintara tonis, intensīva, samtaina un bagātīga garša. Aromātā dominē bagātīgs žāvēto augļu un riekstu aromāts, kurš papildinās ar muskatriekstu, kanēļa un vaniļas notīm.
Erevānas Brendiju rūpnīca ražo oriģinālo Armēnijas brendiju jau kopš 1887. gada, tradicionālās metodes savienojot ar izmeklētām Ararat ielejas vīnogām. Tas ieguvis savu nosaukumu no senās Armēnijas kalna, kur piestāja Noasa šķirsts. Ararat 3* ir slavens ar vieglo vaniļas aromātu.
Augstas kvalitātes franču brendijs, kurš tiek veidots vairākkārtīgi destilējot vīnogu vīnu. Izturēts ozolkoka mucās ne mazāk pa 7 gadiem. Brendijam raksturīga tabakas zeltainā krāsa ar rubīnsarkanu atspīdumu, maiga un harmoniska garša ar biezu aromātu.
Kopš dibināšanas brīža, 1828. gadā, “Chatelle” vienmēr ir bijis labākais brendijs, ko visā pasaulē novērtē prasmīgi tā cienītāji. Destilēts ar vislielāko rūpību un pacietīgi izturēts ozolkoka mucās. Izbaudiet lielisko “Chatelle X.O.” brendiju.
Grappa Fume gatavota Itālijas ziemeļu reģionā Venetto. Raksturīga dzeltena dzintara krāsa, labi sabalansēti vaniļas un tabakas ziedu aromāti un eleganta garšas palete. Grappa Fume pirms pildīšanas unikāla dizaina Venēcijas stikla pudelēs, 18-20 mēnešus izturēta ozolkoka mucās. Ieteicams pasniegt 12-14 grādu temperatūrā vai atdzesētu ar ledu.
"Grappa Alexander Bianco" gatavots Itālijas ziemeļu reģionā Venetto no Pinot, Prosecco un Pinot Gris vīnogu šķirnēm. Raksturīgi labi sabalansēti rozīņu, augļu un tumšo ķiršu aromāti. Ieteicams pasniegt ar tīru ūdeni vai ledu. Kokteiļos lieliski sader ar piparmētru vai svaigi spiestu arbūzu sulu.
Armanjakam ir tabakas zeltanais tonis, vaniļas buķete ar bagātu un noturīgu garšu. Pēcgaršā riekstu un šokolādes toņi.
Armanjakam ir tabakas zeltanais tonis, vaniļas buķete ar bagātu un noturīgu garšu. Pēcgaršā riekstu un šokolādes toņi. Armanjaks ir iepakots skaistā kārbā, ideāla dāvana draugam.
Armanjakam ir tabakas zeltanais tonis, vaniļas buķete ar bagātu, noturīgu un maigu garšu. Pēcgaršā riekstu un šokolādes toņi.
Oriģinālais franču vīna destilāts, ražots no vīnogām, kas augušas slavenajā Armanjaka reģionā, Gaskoņā. Vīna destilāti tiek nogatavināti ozolkoka mucās. Rezultātā “Ducastaing V.S.” iegūst piesātinātu dzintara krāsu, buķetē balto ziedu un vaniļas aromātus ar lakricas notīm. Rekomendējam pasniegt istabas temperatūrā (18°С).
Armanjaks veidots Francijas province Gaskonija (Gascogne). lzturēts ozolkoka mucās, lai apmierinātu un sniegtu baudu īstiem cienītājiem.
Armanjaks veidots Francijas province Gaskonija (Gascogne). lzturēts ozolkoka mucās, lai apmierinātu un sniegtu baudu īstiem cienītājiem.
Apellation Armagnac Controlee Armanjaks veidots Francijas province Gaskonija (Gascogne). lzturēts ozolkoka mucās, lai apmierinātu un sniegtu baudu īstiem cienītājiem.
Stiprais alkoholiskais dzēriens, kuru iegūst no dažādu šķirņu ābolu sidra destilācijas ceļā. Dzēriena dzimtene ir Francijas province Normandija. Pirmo reizi vēsturiskajās hronikās no āboliem iegūtais stiprais dzēriens pieminēts 1553.gadā. Savu nosaukumu kalvados ieguva no Spānijas karaļa Fīlipa II. “Neuzvaramās armādas” kuģa “El Calvador”, kurš 1588. gadā...
Grappa Riserva Privata Barricata tiek destilēts no fermentētām vīnogu čagām, ko izmanto prestižā vīna “Amarone della Valpolicella” ražošanā. Sekojošā, ilgā nogatavināšana mucās piešķir tam, raksturīgo, dzintara krāsu un bagātina buķeti, veidojot valdzinošu un intriģējošu “grappa”, kas priecēs pat izsmalcinātākos pazinējus. Ieteicams pasniegt 10–12°C...
Lai turpinātu pārlūkot šo vietni, jums jābūt vismaz 18 gadus vecam.
Man ir pāri 18Man nav 18 gadi