Filtri
Ielādējas...
Vīns, kurš izgatavots no labākajām Pinot Grigio vīnogām, kas audzētas un ar rokām novāktas Dolomītu pakājē. Šāds divu vīnogu savienojums piedāvā modernu pieskārienu ar ārkārtīgi bagātīgu un plašu buķeti, kur svaigas ziedu notis mīkstina skābumu un apņem aukslēju. Vīnam perfekta aromāta, garšas un skābuma līdzsvars. Pasniegšanas temperatūra 8-10°C
Serena 1881 Soé Cuvée ir jaunums, kas papildina Cuvée segmentu ar jaunu kvalitāti, uzsverot unikālu identitāti un īpašu stilu. Iepakojums ir izstrādāts ar nolūku, lai izveidotu savienību starp diviem slavenākajiem vīnogulājiem, kur satiekas Chardonnay – elegance, smalkums + Rebula augļu aromāts un eksotika = dzīvīgs svaigums un spēcīga garša.
Ackerman kopš 1811. gada piedāvā izsmalcinātus dzirkstošos vīnus. Kā dibinātājs Žans Batists Akermans ska: "Burbuļi ir īslaicīgi, emocijas ir mūžīgas." Ackerman vīndari izmanto visas savas zināšanas, lai piedāvātu nepārspējamu kvalitāti un aromātus visiem jūsu dzeršanas brīžiem, arī tad brīžos, kad jādzer dzīrkstošais vīns, bet nevar dzert alkoholu....
Šī dzirkstošā vīna skābums un saldums ir ideāls kombinācijā ar dažādiem desertiem, t.sk.uz šokolādes bāzes gatavotiem, kā arī ar kūkām un pīrāgiem. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz temperatūrai 6-8°C.
Dzirkstošs baltvīns spilgtā, salmu dzeltenā krāsā ar maziem un noturīgiem burbulīšiem. Aromāts atgādina akāciju ziedus, kuri pārtop baltos augļos. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz temperatūrai 6-8°C.
Kontrolētas kvalitātes rozā dzirkstošais vīns bruts no Luārās ielejas, Francijas reģionā. Gatavots no Chardonnay un Chenin Blanc šķirnes vīnogām. Vīns ir gaiši rozā krāsā, buķetē gatavu augļu aromāti. Garša koncentrēta un smalka. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 6-8°C pie dažādiem desertiem un augļiem.
Kvalitatīvs sausais dzirkstošais vīns no Elzasas (Alsace) reģiona Francijā. Vīns tiek ražots tikai tajos gados, kad ir izcila vīnogu raža, tādejādi nodrošinot visaugstāko kvalitāti. Vīnam piemīt gaiši dzeltena krāsa ar smalku aromātu un bagātīgu garšu. Ieteicams pasniegt atdzesētu 7-8 grādu temperatūrā.
Kvalitatīvs sausais dzirkstošais vīns gatavots Burgundijas pazīstamajā vīnu namā Patriarche. Vīns ar līdzsvaroto un sabalansēto garšu, skaista gaiši zeltaina krāsa ar bagātīgam putām un smalkiem burbulīšiem. Izsmalcināts un izteiksmīgs, ar kaltētu augļu un citrusaugļu aromātu. Ieteicams pasniegt atdzesētu 6 līdz 8 grādu temperatūrā.
Kvalitatīvs sausais rozā dzirkstošais vīns, gatavots Burgundijas pazīstamajā vīnu namā “Patriarche” no Pinot Noir un Gamay šķirnes vīnogām. Vīns ar patīkamu svaigumu un sabalansētu garšu. Skaistu, spilgti sārtu krāsu ar bagātīgām putām un smalkiem burbulīšiem. Garša izsmalcināta un izteiksmīga, ar persiku un aprikožu aromātu notīm. Ieteicams pasniegt...
Kontrolētas kvalitātes rozā dzirkstošais vīns, bruts, no Luārās ielejas Francijas reģionā. Gatavots no Chardonnay un Chenin Blanc šķirnes vīnogām. Vīns ir gaiši rozā krāsā, buķetē gatavu augļu aromāti. Garša koncentrēta un smalka. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 8-10°C grādiem pie dažādiem desertiem un augļiem.
Kontrolētas kvalitātes dzirkstošais vīns, bruts, no Luāras ielejas Francijas reģionā. Gatavots no Chardonnay un Chenin Blanc šķirnes vīnogām. Vīns ir dzeltenā krāsā ar zeltainiem atspulgiem, buķetē gatavu augļu aromāti. Garša koncentrēta un smalka. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 8-10°C grādiem pie dažādiem desertiem un augļiem.
Kvalitatīvs sausais dzirkstošais vīns, gatavots Jura reģionā, Francijas austrumos, no Pinot Noir un Chardonnay šķirnes vīnogām. Vīns ir izgatavots pēc tradicionālās metodes un izturēts 12 mēnešus. Vīns ar patīkamu svaigumu un sabalansētu garšu, bagātīgām putām un smalkiem burbulīšiem. Garša izsmalcināta un izteiksmīga, ar balto augļu aromātu notīm....
Kvalitatīvs sauss, rozā dzirkstošais vīns, gatavots Jura reģionā, Francijas austrumos, no Pinot Noir šķirnes vīnogām. Vīns ir izgatavots pēc tradicionālās metodes un ir izturēts 12 mēnešus. Vīns ar patīkamu svaigumu un sabalansētu garšu, bagātīgām putām un smalkiem burbulīšiem. Garša izsmalcināta un izteiksmīga ar sarkano augļu aromātu notīm. Ieteicams...
Dzirkstošais baltvīns no Elzasas - AOC Crémant d’Alsace. Spilgti gaiši dzeltena krāsa, citrusaugļu un balto augļu aromāti, garšā skaists svaigums. Var pasniegt, kā aperitīvu vai kā piedevu desertam, piemēram, augļu salātiem 10-12°C temperatūrā.
Kvalitatīvs sausais dzirkstošais vīns no Elzasas (Alsace) reģiona Francijā. Vīns tiek ražots tikai tajos gados, kad ir izcilā vīnogu raža, tādejādi nodrošinot visaugstāko kvalitāti. Vīnam piemīt gaiši dzeltena krāsa ar smalku aromātu un bagāto garšu. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 6-8°C temperatūrā.
"Vina La Rosa" - viena no vecākajām un respektablākajām vīna darītavām Čīlē, atrodas Rapel ielejā. Kopš 1824. gada tiek atzīta par vienu no labākajām jaunās pasaules vīna darītavām. Vīns savu nosaukumu ieguvis no visvecākās un garākās palmas La Palmeria īpašumā - La Capitana. Vietējie tic, ka tā ir vairāk kā tūkstoš gadus veca. Kvalitatīvais dzirkstošais...
Ekstra sausais, dzirkstošais baltvīns veidots no Chardonnay, Pinot Bianco un Muller Thurgau šķirnes vīnogām, kas audzētas Itālijas Alpu dienvidu ielejās, kuras neatminamos laikos, laužot sev ceļu, veidojuši senie ledāji. Buķete bagātīga un intensīva ar svaigu, sarkano ābolu, balto persiku un melones augļu aromātiem, kā arī ar elegantām savvaļas kalnu...
Sauss ar atsvaidzinošu augļu buķeti. Labi saderēs ar jūrasveltēm, dārzeņu ēdieniem vai balto gaļu. Rekomendē pasniegt 8-12C temperatūrā.
Bioloģisks sausais, dzirkstošais baltvīns no Spānijas, izgatavots no Macabeo šķirnes vīnogām. Sākotnēji mutē svaigs un tīrs ar lielisku skābuma un brieduma līdzsvaru. Delikāti, maigi burbulīši un eleganta pēcgarša, kas atgādina sviestu un maizes raugu. Aromātu buķetē āboli, bumbieri, baltās vīnogas ar svaigu tējas lapu un fenheļa pieskārienu. Lielisks arī...
Salds dzirkstošais vīns ar noapaļotu, krēmīgu un ļoti noturīgu garšu, kas pārsteidz ar savu svaigumu, pateicoties lieliskajam skābuma un salduma līdzsvaram. Burbulīši ir smalki un spēcīgi, izceļot svaiguma un garšas sajūtu. Buķetē neparasta augļu aromātu eksplozija (aprikozes, čerimoja, Japānas mespils, persiks un nedaudz lakricas). To var pasniegt ļoti...
Ackerman kopš 1811. gada piedāvā izsmalcinātus dzirkstošos vīnus. Kā dibinātājs Žans Batists Akermans ska: "Burbuļi ir īslaicīgi, emocijas ir mūžīgas." Ackerman vīndari izmanto visas savas zināšanas, lai piedāvātu nepārspējamu kvalitāti un aromātus visiem jūsu dzeršanas brīžiem, arī tad brīžos, kad jādzer dzīrkstošais vīns, bet nevar dzert alkoholu....
Grand Royal ir labākais no lābākajiem - Ackerman Cremant de Loire Extra Brut Grand Royal A.O.P. Kontrolētas kvalitātes dzirkstošais vīns, ekstra bruts, no Luāras ielejas Francijas reģionā. Gatavots no Chenin Blanc, Chardonnay un Cabernet Franc šķirnes vīnogām. Vīns gaiši dzeltenā krāsā ar zeltainiem toņiem un izsmalcinātiem, noturīgiem burbulīšiem....
Crémant ir dzirkstošais vīns, kurš veidots ar tradicionālo šampanieša metodi, un ir darināts ārpus Šampaņas teritorijas, un ar kontrolētu izcelsmi. Privée vēsturiski apzīmēja speciāla, konfidenciāls produkts – paredzēts tikai vietējai elitei Ackerman Cremant de Loire Brut Cuvee Privee A.O.P. - kontrolētas kvalitātes dzirkstošais vīns, bruts, no Luāras...
Ackerman kopš 1811. gada piedāvā izsmalcinātus dzirkstošos vīnus no Luāras ielejas, kur tie tiek veidoti saskaņa ar Saumur un Crémant de Loire apelācijas noteikumiem. Kā dibinātājs Žans Batists Akermans ska: "Burbuļi ir īslaicīgi, emocijas ir mūžīgas." Crémant ir dzirkstošais vīns, kurš veidots ar tradicionālo šampanieša metodi, un ir darināts ārpus...
100% Chardonnay vīnogas, Denominacion de Origen (DO). Gaiša zelta krāsa, persiks, ābols, dzeltenā plūme, mandeļu aromāts. Garša noapļota, krēmīga, smalka, ilgstoša, akcentē citronu atsvaidzinājumu, Pēcgarša tīra un svaiga. Pasniegt 7-9C temperatūrā, labi saderēs ar zivju ēdieniem un balto gaļu.
Lai turpinātu pārlūkot šo vietni, jums jābūt vismaz 18 gadus vecam.
Man ir pāri 18Man nav 18 gadi