Filtri
Ielādējas...
Īsts, godīgs vīns. Vīndara koptu un lolotu vīnogulāju auglis. Tāds ir šis vīns - atbrīvots no visām dogmām: tam nav nosaukuma, tam nav ekspertu vērtējuma. Ir tikai milzīgs vīna Du Vent talants un filozofija, kas tiecas uz vienu mērķi: vīna kvalitāti.
Augstvērtīgs kontrolētas kvalitātes pussaldais sārtvīns no Francijas, kas pagatavots no Cabernet Franc un Cabernet Sauvignon šķirnes vīnogām. Vīnam piemīt oranžīga krāsa, bagātīga smarža, sarkano augļu notis uzplaukst kopā ar citrusaugu aromātiem. Garšā atspoguļojas smaržas nianses un maigs saldums. Patīkama un maiga augļu garša ar ilgstošu noturību....
Vīns tiek ražots no Pinot Grigio īpašumiem mūsu vīna dārzos Dolomītu pakājē. Šeit dūņas un dolomīta ieži veido unikālas augsnes, kas līdzās ielejas mikroklimatiem rada lieliskus apstākļus nobriešanai.
Kontrolētas kvalitātes sausais rozā vīns no Itālijas, gatavots no Nerello Mascalese un Merlot šķirnes vīnogām, kas audzētas Sambuca di Sicilia komūnā. Svaigs vīns, gaiši rozā krāsā ar melones, rožu, sparģeļu, rozā greipfrūta un zefīra aromātiem. Pēcgaršā neliels rūgtums ar gludu nobeigumu. Ieteicams pasniegt pie 10-12°C temperatūras kopā ar austerēm,...
Svaigs un augļains rozā vīns, no Provansas reģiona, Francijā. Vīnam ir skaista, gaiši lašrozā krāsa, buķetē aromāti ar persiku notīm. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 8-11°C temperatūrai kā aperitīvu, vai ar Provansas ēdieniem, piemēram, “ratatouille”, grilētām zivīm ar fenheli, kā arī grilētai gaļai un salātiem.
Viegls, augļains un patīkams rozā vīns no Provansas reģiona, Francijā. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 6-8°C temperatūrai kā aperitīvu, vai ar Provansas ēdieniem, piemēram, “ratatouille”, grilētām zivīm ar fenheli, kā arī grilētai gaļai un salātiem.
Rozā vīns, veidots no Cinsault, Grenache un Syrah šķirnes vīnogām, no Provansas reģiona, Francijā. Buķetē balto persiku augļu notis, ko pastiprina skābu konfekšu un rožu aromāti. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 10-12°C temperatūrai kā aperitīvu, vai ar jūras veltēm, grilētām zivīm, grauzdētu gaļu, ceptiem rīsiem un jauktiem salātiem.
Francijas sausais rozā vīns no Elzasas. Buķetē smalkas ziedu un sarkano ogu notis, avenes un sarkanās jāņogas. Ogu, skābuma un svaiguma sabalansētā garša padara šo lielisko, smalko vīnu par ideālu pavadoni visām jūsu vasaras maltītēm, aperitīviem, kā arī piemērots jebukuram svētku pasākumam. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 9°C temperatūrai.
Sausais rozā vīns no Salento reģiona Itālijā. Iegūts no rūpīgi atlasītām Itālijas dienvidu daļai raksturīgajām Primitivo šķirnes vīnogām. Buķetē zemeņu, marakujas, arbūzu un apelsīnu aromāti. Garša ilgstoši noturīga, svaiga un kraukšķīga ar labu skābumu. Ieteicams pasniegt 14-16°C temperatūrā kā aperitīvu, vai kopā ar zivīm, jūras veltēm, mājputnu gaļu.
Augstvērtīgs kontrolētas kvalitātes pussaldais sārtvīns no Francijas, kas pagatavots no Cabernet Franc un Cabernet Sauvignon šķirnes vīnogām. Vīnam piemīt oranžīga krāsa, bagātīga smarža, sarkano augļu notis uzplaukst kopā ar citrusaugu aromātiem. Garšā atspoguļojas smaržas nianses un maigs saldums. Patīkama un maiga augļu garša ar ilgstošu noturību....
Viegls, sārts un atsvaidzinošs vīns, kas veidots no Cabernet Franc un Merlot šķirnes vīnogām. Garša harmoniska ar sulīgām augļu un ogu notīm, patīkamu skābumu un intriģējošu pēcgaršu. Izsmalcināts aromāts atklāj gatavu sarkano ogu notis (zemenes, sarkanās jāņogas) ar piparmētras notīm. Pasniedzams 10-12°C temperatūrā ar putnu gaļas ēdieniem, vieglām...
Francijas sausais rozā vīns no Elzasas. Buķetē smalkas ziedu un sarkano ogu notis, avenes un sarkanās jāņogas. Ogu, skābuma un svaiguma sabalansētā garša padara šo lielisko, smalko vīnu par ideālu pavadoni visām jūsu vasaras maltītēm, aperitīviem, kā arī piemērots jebukuram svētku pasākumam. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 9°C temperatūrai.
Sauss ar atsvaidzinošu augļu buķeti. Labi saderēs ar jūrasveltēm, dārzeņu ēdieniem vai balto gaļu. Rekomendē pasniegt 8-12C temperatūrā.
"Capriccio" tiek ražots no Barbera un Pinot Noir vīnogām, kas audzētas muižas vīna dārzos, kas atrodas 250 metrus virs jūras līmeņa. Abas šķirnes tiek novāktas un vīna vīna atsevišķi un tikai pēc izturēšanas abi bāzes vīni tiek sajaukti, lai izveidotu šo eleganto rozā vīnu. Aroāts: pavasara ziedu un citrusaugļu, kas tiek pastiprināts svaigā un noturīgā...
Norton's Rosado de Malbec ir gaiši lašrozā vīns ar ziedu un augu aromātiem. Tam ir atsvaidzinošs skābums un gluda tekstūra, kas ir labā līdzsvarā ar vīna augļu garšu. Gatavots no Malbec vīnogām, vīns ir svaigs un patīkams pēc garšas. Lieliski piemērots ar svaigām jūras veltēm, sezonas augļu salātiem vai kā aperitīvu.
Collioure vīna dārzi atrodas Francijas dienvidos, vietā, kur Pireneju kalni robežojas ar Vidusjūru. Šis sausais, rozā, skaistas aveņu krāsas vīns, veidots no Grenache Noir, Shiraz un Mourvedre vīnogu šķirnēm. Buķetē sarkano augļu, zemeņu un aveņu aromāti. Garša svaiga un augļaina. Ieteicams pasniegt 8-10°C grādu temperatūrā pie ceptām zivīm, jūras veltēm,...
Harmonisks Clairet vīns no Bordo, kas pagatavots no Merlot un Cabernet Sauvignon vīnogu šķirnēm. Šim Clairet vīnam ir skaista un izteiksmīga koši sarkana krāsa. Buķetē delikāti augļu aromāti ar aveņu un jāņogu notīm. Garša ir svaiga un samtaina, tajā jūtami gatavu ogu aromāti, kas saglabājas arī ilgstošā pēcgaršā, tas savukārt liecina par to, ka vīna...
Rozā vīns aveņu sarkanā krāsā ar laša krāsas atspulgiem, veidots no Grolleau vīnogu šķirnēs, Anžujas reģiona, Francija. Buķete sarkano ogu aromāti (zemeņu, ērkšķogu), kurus pavada rožu un angļu konfekšu aromātu notis. Garšā jūtami svaigu piparmētru un balto piparu aromāti. Ieteicams pasniegt pie temperatūras 8-10°C kā aperitīvu, kā arī kopā ar dārzeņu...
Tipisks ģeogrāfiskas izcelsmes sausais rozā vīns no Itālijas, Sicīlijas. Vīns ar ārkārtīgi siltu un maigu struktūru, buķetē aveņu un kazeņu notis. Vīnam ideāls līdzsvars starp minerālitāti un svaigumu, kas padara to rosinošu un dinamisku. Lieliski sader ar dažādiem, viegliem salātiem, zivju un baltās gaļas ēdieniem. Ieteicams pasniegt 10-12°C grādu...
Rozā vīns no Francijas, gatavots no Tannat, Cabernet Franc un Colombard šķirnes vīnogām. Pateicoties izmantotajām vīnogu šķirnēm vīnā apvienoti Colombard šķirnei raksturīgie ziedu un gaišo augļu, kā arī Cabernet Franc un Tannat raksturīgie aveņu, kazeņu un upeņu aromāti. Lielisks ar maigi sagatavotiem cūkas gaļas un baltā medījuma ēdieniem. Pasniedzams...
Kvalitatīvs dzirkstošais vīns bruts gatavots no Cabernet Franc šķirnes vīnogām, kas izaudzētas Bordo (Bordeaux) reģionā, Francijā. Vīns ar līdzsvarotu un sabalansētu augļu garšu, skaistā, spilgti rozā krāsā ar bagātīgām putām un smalkiem burbulīšiem. Izsmalcināts un izteiksmīgs ar aveņu aromāta notīm. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 5-8°C grādu...
Dzirkstošais vīns bruts, kas izgatavots, galvenokārt, no sarkanajām vīnogu šķirnēm un Raboso (Treviso apgabala autohtonā vīnogu šķirne). Vīns ir purpura rozā krāsā ar ļoti smalku aromātu buķeti ar ķiršu un savvaļas ogu notīm. Pilnīgs un sabalansēts, svaigs un noturīgs. Ideāli piemērots zivju vai baltās gaļas ēdieniem. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz...
Kvalitatīvs rozā sausais vīns, gatavots no Lagrein šķirnes vīnogām, kas audzētas Trentino reģionā, Itālijā. Vīnam ir skaisti rozā krāsa ar sarkaniem atspulgiem, augļaina un smalka buķete. Paletē sauss, svaigs un aromātisks. Ieteicams pasniegt pie 11 grādu temperatūras kopā ar viegliem baltās gaļas ēdieniem. Lielisks kā aperitīvs.
Sausais rozā vīns no Itālijas, Trentino reģiona gatavots no Pinot Grigio šķirnes vīnogām, kas audzētas Valle dell'Adige ielejā, Dolomītu kalnu pakājē. Vīnam ir maigi rozā krāsa, patīkama buķete, tas ir augļains, elegants un labi sabalansēts. Šo modernā stila vīnu ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 10-12°C grādu temperatūrai pie zivju ēdieniem, salātiem,...
Augstvērtīgs kontrolētas kvalitātes pussausais rozā vīns no Francijas, kas pagatavots no Cabernet Franc, Grolleau un Gamay šķirnes vīnogām. Vīnam piemīt gaiši violeta krāsa, bagātīga smarža. Sarkano augļu (kazeņu, aveņu u.c.) aromātus papildina piparotas notis. Garšā atspoguļojas smaržas nianses un maigs saldenums. Patīkams augļu aromāts ar svaiguma...
Rozā vīns aveņu sarkanā krāsā ar laša krāsas atspulgiem, veidots no Grolleau vīnogu šķirnēs, Anžujas reģiona, Francija. Buķete sarkano ogu aromāti (zemeņu, ērkšķogu), kurus pavada rožu un angļu konfekšu aromātu notis. Garšā jūtami svaigu piparmētru un balto piparu aromāti. Ieteicams pasniegt pie temperatūras 8-10°C kā aperitīvu, kā arī kopā ar dārzeņu...
Augstvērtīgs kontrolētas kvalitātes pussauss sārtvīns no Francijas, kas pagatavots no Cabernet Franc un Cabernet Sauvignon šķirnes vīnogām. Vīnam piemīt oranžīga krāsa, bagātīga smarža, sarkano augļu notis uzplaukst kopā ar citrusaugu aromātiem. Garšā atspoguļojas smaržas nianses un maigs saldums. Patīkama un maiga augļu garša ar ilgstošu noturību. Slāpes...
Francijas rozā vīns no Provansas reģiona, veidots no Grenashe, Syrah, Cinsault, Mourvedre, Rolle, Tibouren vīnogu šķirnēm. Vīns pievilcīgā, maigi rozā krāsā ar elegantu un dzirkstošu mirdzumu. Buķetē pavasara savvaļas puķu pušķu aromāti ar sarkano ogu un persiku notīm. Pievilcīgi svaigs vīns. Garša viegla, pārsteidzoši viendabīga un noapaļota. Ieteicams...
Sauss rozā vīns, izgatavots no Grenache Gris šķirnes vīnogām, audzētām Langedoc-Roussillon reģiona vīna dārzos. Vīns sārtā rožu ziedlapiņu krāsā, kristāldzidrs. Buķetē sarkano jāņogu, zemeņu, balto persiku aromāti. Garša ir eleganta, labi sabalansēta ar rozā greipfrūta un citrusaugļu notīm. Ideāls kā aperitīvs. Lieliski sader ar zivs un jūras velšu...
Lai turpinātu pārlūkot šo vietni, jums jābūt vismaz 18 gadus vecam.
Man ir pāri 18Man nav 18 gadi