Filtri
Ielādējas...
1. "Vīns"Esprit De Maison Blanche Rouge" `2022" Francijas sarkanvīns alk.14,5 tilp.% tilp. 0,75 L. 2. "Esprit De Maison Blanche Blanc" `2023 Francijas baltvīns alk.12,5 tilp.% tilp. 0,75 L.
1. "Vīns"Chateau Haut Bazignan" `2020" Francijas sarkanvīns alk.14,5 tilp.% tilp. 0,75 L. 2. "Chateau De Nivelle" `2022 Francijas sarkanvīns alk.14 tilp.% tilp. 0,75 L. 3. "Chateau Pinasse" `2022 Francijas sarkanvīns alk.14 tilp.% tilp. 0,75 L.
Francijas sarkanvīns. Vīnu ar dziļi violeto krāsu raksturo izcilas sarkano augļu un garšvielu notis, savukārt, garšu - ļoti maigi tanīni. Lieliski sader ar šķiņķi un vistu. Pasniegt atdzesētu līdz 14-16 grādiem.
Vīns Signor ir intensīvi sarkanā krāsā ar violetiem akcentiem. Bagātīga un sarežģīta buķete ar žāvētu vīģu, dateļu un tumšo ķiršu ievārījuma notīm. Tas ir harmonisks un līdzsvarots vīns ar pārsteidzošu svaigumu, ko pavada saldi un maigi tanīni ar sukādes, medus un šokolādes notīm. Ilgstoša pēcgarša ar lakricas niansēm. Tradicionāli tiek pasniegts ar...
Kontrolētas kvalitātes sausais sarkanvīns no Francijas, Bordo reģiona - Sentemiljonas, gatavots no Merlot, Cabernet Franc un Cabernet Sauvignon šķirnes vīnogām. Vīnam ir bagātīga sarkano augļu un vaniļas aromātu buķete ar spēcīgiem tanīniem, tas ir lielisks ar sarkanās gaļas ēdieniem, grillētu vai ceptu gaļu, medījumiem vai vircotiem dārzeņu ēdieniem, vai...
Sausajam galda sarkanvīnam Primitivo Puglia ir intensīva, sarkana krāsa, patīkams pikantums ar sarkano ogu un tabakas notīm. Absolūti harmonisks un patīkams. Vīns INFINITUM Primitivo Puglia lieliski sader ar sarkano gaļu, cepeti un izturētu sieru. Ieteicamā pasniegšanas temperatūra 16-18°C.
Sausais sarkanvīns no Argentīnas, kas veidots no rūpīgi atlasītām Malbec šķirnes vīnogām. Ieteicams pasniegt 16-18 grādu temperatūrā. Vīnam ir samtaina tekstūra un garša, kas apvieno saldumu ar garšvielu nokrāsām. Ideāli piemērots steikiem vai citiem ēdieniem no sarkanās gaļas.
Sausais sarkanvīns no Argentīnas, kas veidots no rūpīgi atlasītām Cabernet Sauvignon šķirnes vīnogām. Ieteicams pasniegt 16-18 grādu temperatūrā. Ideāli piemērots steikiem vai citiem ēdieniem no sarkanās gaļas.
Sausais sarkanvīns no Argentīnas, kas veidots no rūpīgi atlasītām Shyraz,Malbec un Tannat šķirnes vīnogām. Ieteicams pasniegt 16-18 grādu temperatūrā. Ideāli piemērots steikiem vai citiem ēdieniem no sarkanās gaļas.
Sausais sarkanvīns no Dienvidāfrikas. Gatavu zīdkoka augļu un saldo zemeņu garšu papildina smalkas, kaltētu garšaugu nianses. Šim Pinotage ir sulīga garša ar maigiem tanīniem. Ieteicams pasniegt 16-18 grādu temperatūrā.
Aroniju pussausais vīns ir darināts no Latvijā audzētiem aronijām, kuras papildinātas ar izsmalcinātu sarkanvīnu. Vīns gatavots pēc klasiskas sarkanvīna tehnoloģijas. Tam piemīt izteikts aroniju aromāts un tanīni, kurus lieliski balansē vīnogu vīna bagātīgā garša. Katrs vīna malks ir kā notis maģiskā simfonijā, kur harmoniski savienojas Latvijas daba un...
1885.gadā dibinātais “Maison Remy Pannier” ražo ļoti svaigus un augļainus vīnus. Tie ir aromātiski un elastīgi, tos viegli dzert jebkurā situācijā. Šis, labi līdzsvarotais Pinot Noir, lieliski saderēs ar grillētu gaļu, gaļas mērcēm vai stiprajiem sieriem.
Bodegas Coral Duero vīna dārzi ir daļa no D.O Toro tālākā dienvidu un augstākā ciemata, kas atrodas gandrīz 800 metrus virs jūras līmeņa. Ir zināms, ka tiem ir daži no reģiona labākajiem un izturīgākajiem teritorijas, ņemot vērā atrašanās vietu, klimatu un augsni.
Šis vīns ir bagātākā un strukturētākā versija, ko piedāvā šī klasiskais Apulijas vīna pagrabs. Tā ir visprestižākā etiķete, kas ražota no vecākajiem vīna dārziem un ilgstoši izturēta mucās. Aromāts ir sarežģīts, intensīva rubīnsarkana krāsa ar purpursarkanām vēnām, intensīvs aromāts ar ķiršu un kazeņu ievārījumu, piesūcināts ar piparmētru tabaku, nedaudz...
Mērķis bija, izmantojot tūkstoš gadus senas, Apūlijas un Abruco reģionu, vīna darīšanas tradīcijas, radīt lielisku vīnu. Vīndaris Filippo Baccalaro, veicot rūpīgu izpēti un, veiksmīgi atrodot 5 lieliskus vīnogulājus: Montepulciano, Primitivo, Sangiovese, Negroamaro un Malvasia Nera, sajaucot šīs škirnes dažādos daudzumos, ieguva brīnišķīgu vīnu. Lai...
Kontrolētas kvalitātes sarkanais sausais vīns gatavots no Barbera šķirnes vīnogām, kas audzētas Asti apvidus centrālajā daļā, vīna dārzos, kas atrodas starp Agliano un Rocchetta Tanaro, Piemontē, Itālijā. Vīnam ir izteiksmīgs rubīnsarkanas krāsas tonis, jauneklīga, kraukšķīga un siltumu izstarojoša buķete, samtaina, lieliski sabalansēta un bagātīga...
Sarkanais, sausais vīns gatavots Medokā - vienā no prestižākajiem Bordo reģiona vīna ražošanas apgabaliem, kura vīna dārzi plešas starp Žirondas upes kreiso krastu un Atlantijas okeāna piekrastes mežiem. Vīns gatavots no Merlot, Cabernet Sauvignon un Petit Verdo šķirnes vīnogām. Tam raksturīga skaista mirdzoši sarkana krāsa, elastīga un viegla struktūra...
Kvalitatīvs, izsmalcināts sausais sarkanvīns no Bordo reģiona. Smalks, elegants vīns, granātsarkanā krāsā ar sarkano augļu aromātiem. Ieteicams pasniegt 16-18°C temperatūrā ar sautētu teļa gaļu ar gailenēm, grilētu gaļu vai mīkstiem sieriem.
Kvalitatīvs, izsmalcināts sausais sarkanvīns no Bordo reģiona, izgatavots no Merlot šķirnes vīnogām. Smalks, elegants vīns, granātsarkanā krāsā ar sarkano augļu aromātiem. Ieteicams pasniegt 16-18°C temperatūrā pie ēdieniem no mājputnu gaļas ar krējumu, gaļas ēdieniem un sieriem.
Vīns Château Bellerive - simbolisks un vēsturisks muižas vīns. 2018. gada raža ir viena no strukturētākajām Bordo vīniem, ar ideālu gatavību visām vīnogu šķirnēm. 58% Merlot - 30% Cabernet Sauvignon - 10% Cabernet Franc - 2% Petit Verdot. Nogatavināts mucās. Aromātā jūtamas upeņu, aveņu, meža kazeņu notis un vieglas gatavu zemeņu notis, kas harmonizē ar...
Kontrolētas kvalitātes sauss sarkanvīns no Rioja reģiona, Spānija. Šis ir viens no slavenākajiem vīnogu audzēšanas reģioniem Spānijā. Nosaukums ir rādies no upes Oja, kura šķērso lielāko reģiona daļu. Elegants vīns gatavots no Temranillo, Garnacha un Viura šķirnes vīnogām. Izturēts 14 mēnešus ozolkoka mucās. Buķetē jūtami intensīvie augļu un ogu aromāti....
Dižciltīgais kontrolētas kvalitātes sarkanais sausais vīns gatavots no Nebbiolo šķirnes vīnogām, kas audzētas vislabākajās šo vīnogu audzēšanas zonās- Grinzane Cavour, La Morra un Castiglione Falletto komūnās, kas atrodas Cuneo provincē, Piemontē, Itālijā. Vīns izturēts 2 gadus lielās ozolkoka mucās- botti; vīna spēcīgā struktūra nodrošina ilgstošu...
Kontrolētas kvalitātes sausais sarkanvīns no Itālijas, gatavots no Trentino reģionā audzētām Cabernet Sauvignon šķirnes vīnogām. Vīnam ir rubīnsarkana krāsa ar violetiem atspulgiem, spēcīga aromātu buķete ar sarkano meža ogu notīm, un ozolkoka niansēm. Vīns ir pilnīgs un labi sabalansēts, ar samtainu garšu. Šo vīnu ieteicams baudīt ar vircotām zupām,...
Pussausais sarkanvīns gatavots no Primitivo vīnogu šķirnes, kuras tiek daļēji kaltētas. Tas process itāļu valodā saucas „appassimento” (žāvēšana). Rezultātā tiek iegūts vīns ar skaistu, dziļu rubīnsarkanu krāsu un intensīviem žāvētu plūmju, šokolādes un saldo garšvielu aromātiem. Vīna garša ir bagātīga un samtaina, labi saderēs ar sieriem, cepto vai...
Kontrolētas kvalitātes sausais sarkanvīns no vienas no prestižākajām vīnu apelācijām. Labi sabalansēts, smalks, elegants un noapaļots vīns ar zīdainu struktūru un maigiem tanīniem. Ieteicams pasniegt pie 17-18°C temperatūras ar ēdieniem no vistas krūtiņas un sēnēm.
Sausais sarkanvīns veidots no tipiskās Itālijas dienvidu vīnogu šķirnes Negroamaro. Vīnam rubīnsarkana krāsa, kas ar gadiem kļūst ķieģeļu sarkana. Raksturojas ar intensīvu, piepildītu un harmonisku buķeti. Garša tam ir sausa, asa un vienlaikus samtaina un silta. Vīns labi kombinējas ar tumšās gaļas ēdieniem, dažādām sieru šķirnēm. Ieteicams pasniegt...
Kontrolētas kvalitātes sausais sarkanvīns no Francijas, pagatavots no Cabernet Sauvignon un Merlot šķirnes vīnogām. Vīnam ir rubīnsarkana krāsa, laba, patīkama struktūra un maigi tanīni. Ieteicams pasniegt kopā ar sarkano un balto gaļu mērcē, sarkanās un baltās gaļas cepešiem, mīkstajiem sieriem.
Kontrolētas kvalitātes sausais sarkanvīns no Francijas, pagatavots no Cabernet Sauvignon un Merlot šķirnes vīnogām. Vīnam ir rubīnsarkana krāsa, laba, patīkama struktūra un maigi tanīni. Ieteicams pasniegt kopā ar sarkano un balto gaļu mērcē, sarkanās un baltās gaļas cepešiem, mīkstajiem sieriem.
Apūlijas (Puglia) reģions atrodas Itālijas dienvidos, kur valda karsts un sauss Vidusjūras klimats. Vīns iegūts no rūpīgi atlasītām Itālijas dienvidu daļai raksturīgajām Primitivo šķirnes vīnogām. Vīnam ir intensīva rubīna sarkana krāsa, sarkano ogu, garšvielu un tumšu augļu ievārījuma aromātu buķete. Garša bieza, silta, augļaina ar līdzsvarotiem...
Elegants sausais sarkanvīns, kas gatavots no Pinot Noir šķirnes vīnogām. Tam ir melno ķiršu, timiāna un rudzupuķu aromāti ar piparu notīm. Garša dziļa, apjomīga un svaiga ar sabalansētu struktūru. Ieteicams pasniegt ar grilētu gaļu, gaļas mērcēm vai stiprajiem sieriem.
Sausais sarkanvīns, izgatavots no Montepulciano šķirnes vīnogām, izaudzētām Abruzzo reģionā, centrālās Itālijas austrumos. Vīns ir rubīnsarkanā krāsā ar harmonisku un pilnmiesīgo garšu, kurā jūtamas melleņu notis. Ieteicams pasniegt pie temperatūras 16-18°C pie gaļas un rīsu ēdieniem, pie nogatavinātiem sieriem.
Sausais sarkanvīns gatavots no Sicīlijai raksturīgās Nero D’Avola vīnogu šķirnes. Vīnam raksturīga skaista tumši rubīnsarkana krāsa, bagātīgi un augļaini aromāti, ar sarkano ogu un vieglām ozolkoka niansēm, vīna garša ir bagātīga un lieliski sabalansēta. Vīns labi saderēs ar liellopa un cūkas gaļas ēdieniem, medījumu, pastu, aromātiskiem sieriem....
Saldais sarkanvīns, intensīvā rubīnā krāsā. Garšā jūtamas augļu notis, ko pavada ļoti patīkams saldums. Lieliski saderēs ar visu veidu desertiem, īpaši tiem, kuru pamatā ir šokolāde. Ieteicams pasniegt pie temperatūras 16-18°C.
Augstvērtīgs sarkanvīns no Ronas upes ielejas Francijas dienvidaustrumos. Vīns veidots no Grenache un Syrah vīnogām. Vīnam raksturīga piesātināta krāsa ar violetiem atspulgiem un spēcīga, izsmalcināta buķete ar upeņu un garšvielu aromātu notīm. Ļoti harmonisks vīns ar patīkamiem tanīniem. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 14-16°C grādiem pie teļa gaļas...
Lai turpinātu pārlūkot šo vietni, jums jābūt vismaz 18 gadus vecam.
Man ir pāri 18Man nav 18 gadi