Filtri
Ielādējas...
Kontrolētas kvalitātes sausais sarkanvīns no Manduria, Puglia reģionā, Itālijā. Iegūts no rūpīgi atlasītām, Itālijas dienvidu daļai raksturīgām, Primitivo šķirnes vīnogām. Buķetē jāņogu un kazeņu aromāti. Vīns ir harmonisks un piesātināts. Lieliska piedeva sarkanās gaļas ēdieniem un sieram. Ieteicams vīnu pārliet karafē un pasniegt 18°C temperatūrā.
Sausais sarkanvīns no Salento reģiona Itālijā. Iegūts no rūpīgi atlasītām, Itālijas dienvidu daļai raksturīgām, Primitivo šķirnes vīnogām. Aromātu buķetē - melno ķiršu, žāvētu plūmju, garšvielu un balto piparu notis. Garša pilnīga, samtaina un eleganta, ar mīkstiem, bet stingriem tanīniem, lieliska piedeva sarkanās gaļas ēdieniem un sieram. Ieteicams vīnu...
"Valpolicella Ripasso" - ekskluzīvs kontrolētas kvalitātes sarkanvīns - Itālijas vīnu klasika! Veidots no Corvina Veronese šķirnes vīnogām. Izgatavošanas metode ir unikāla un ilgstoša. Rezultāta iegūts elegants, harmonisks un pilnmiesīgs vīns. Ideālā pasniegšanas temperatūra 14 -16°C. Vīnu ieteicams atvērt vismaz 2 stundas pirms pasniegšanas. Lieliska...
Sausais sarkanvīns, gatavots no Corvina šķirnes vīnogām, kas augušas pakalnos ap Valpolicella apgabalu, Veneto reģionā. Lieliski strukturēts vīns, dziļā rubīnsarkanā krāsā ar samtainu pievilcību. Buķetē upeņu un sarkano augļu aromāti. Pudeli ieteicams atvērt stundu pirms pasniegšanas. Pasniegt istabas temperatūrā ar sarkanās gaļas sautējumiem, medījumu un...
Sausais sarkanvīns no Manduria vīnu dārziem, kas atrodas Puglia reģionā, Itālijā. Iegūts no rūpīgi atlasītām, Itālijas dienvidu daļai raksturīgajām, Primitivo šķirnes vīnogām un 12 mēnešus izturēts ozolkoka mucās. Tam ir sarežģīts un noturīgs aromāts. Buķetē kanēļa, tabakas, kakao un kafijas aromāti. Vīns ir harmonisks un piesātināts. Lieliska piedeva...
Colterenzio Cabernet Sauvignon Riserva "Kastelt" ir elegants sarkanvīns, kas radies no tīrām Cabernet Sauvignon vīnogām, kas audzētas ar lielisku ekspozīciju Alto Adige vīna dārzos. Vīns ar intensīvu rubīnsarkano krāsu, aromāts gatavas ogu notis, starp kurām izceļas upenes, kurām pievienotas elegantas un patīkamas saldas garšvielas. Pēc garšas sātīga, ar...
Bodega Norton tika dibināta 1895. gadā. Īpašuma vīna darītava atrodas Andu pakājē, augstumā 850 līdz 1100 m virs jūras līmeņa. Klimatu šajos augstumos raksturo siltas dienas un vēsas naktis. Tas ļauj vīnogām lēnām nobriest līdz pilnīgai gatavībai, nodrošinot dziļu krāsu, bagātīgus aromātus un garšas. Šis Malbec ir apaļš, gluds un pilnīgas garšas vīns. Tam...
“Angove Family Winemakers” 5 paaudžu ģimenes vīna darītava ar vēsturi un nākotni, kas cieši saistīta ar dabiskās vides aizsardzību un saglabāšanu paaudzei, kas sekos mūsu pēdās. Šis ir sertificētais bioloģiskais vīns no Austrālijas dienvidiem, izgatavots no Shyraz un Cabernet Sauvignon šķirnes vīnogām. Vīnam piemīt dziļi sarkana krāsa ar purpura nokrāsām,...
Sausais sarkanvīns no Dienvidāfrikas, Stellenbosch vīna reģiona. Gatavots no Syrah vīnogu šķirnes. Vīnam ir spēcīga struktūra, intensīva sarkana krāsa, izteiksmīgs sarkano, skābu, ķiršu aromāts ar garšvielu notīm. Garša sabalansēta ar svaigu skābumu. Ieteicams pasniegt pie 18-19°C grādu temperatūras kopā ar cūkgaļas ēdieniem, cepeti, gulašu.
Vīns sarkana granātābola krāsā, pagatavots no Pinot Noir vīnogu šķirnes. Vīnam piemīt noapaļota un samtaina garša, kuras pamatā ir spēcīga struktūra un augļu aromātu buķete. Brīnišķīgs vīns ar vieglām koka mucas aromāta notīm, kuras jūtamas degustācijas sākumā un beigās. Vīns lieliski saderēs kopā ar terīnēm mājas gaumē, jēra un vērša gaļu, kā arī ar...
Tiek ievākts no Premier Cru vīnu dārziem, 100% Pinot Noir vīnogām. Vīnam ir rūbinsarkana krāsa ar sarkano, tumšo augļu aromātu un ziedu notīm. Noturīga un samtaina garša ar ļoti smalkiem tanīniem. Lieliski sader ar ceptu mājputnu, trusi, jēra cepeti. Kā arī saderēs ar sieriem, it īpaši ar Brie, Brillat-Savarin un Reblochon. Rekomendē pasniegt 16-18C grādu...
Izsmalcināts, augstas kvalitātes vīns, pamatā pagatavots no Merlot šķirnes vīnogām un neliela daudzuma Cabernet Franc šķirnes vīnogām. Šis sarkanvīns no prestižas Pomerol apelācijas būs lielisks papildinājums jebkuram ēdienam, no vienkāršiem līdz ļoti izsmalcinātiem.
Kontrolētas kvalitātes sausais sarkanvīns, izgatavots no Merlot un Cabernet Sauvignon šķirnes vīnogām. Buķetē viegli tumšo augļu aromāti ar dūmu notīm. Garša iesākumā piesātināta un koncentrēta. Vīnā jūtami diezgan noslēgti tanīni. Patīkams noslēgums ar pikantu aromātu notīm. Ieteicams pasniegt 16-18°C temperatūrā pie sarkanās gaļas ēdieniem, medījumu...
Šis vīns gatavots no Merlot un Syrah vīnogu šķirnēm, kas izaudzētas Langdoka (Languedoc) reģionā, Francijā. Rezultātā iegūts vīns samtaini sarkanā krāsā ar brūnganiem atspulgiem un elegantu, harmonisku, iecukurotu augļu aromātu un izsmalcinātām kafijas un garšvielu notīm. Garša noapaļota un koncentrēta, ar viegliem, patīkamiem un zīdainiem tanīniem....
Sausais sarkanvīns no Spānijas. Veidots no Bobal un Tempranillo šķirnes vīnogām, audzētām Spānijas vīnu reģionā Utiel-Requena, Valensijas provincē. Noapaļots un labi strukturēts vīns ķiršu sarkanā krāsā ar violetas krāsas atspulgiem. Buķetē sarkano augļu, aveņu un kazeņu notis. Ieteicams pasniegt 14-18°C temperatūrā ar baltās gaļas ēdieniem, pastām un...
Sausais sarkanvīns no Dienvidāfrikas, gatavots no Pinotage vīnogu šķirnes. Vīns ir tumšā rubīnsarkanā krāsā ar gatavu plūmju un ķiršu aromātu, bagātīgu ogu un upeņu pēcgaršu. Tas ir harmonisks ar elegantu garšas struktūru. Ieteicams pasniegt pie 18-19°C grādu temperatūras kopā ar medījumiem, baltās un sarkanās gaļas ēdieniem vai baudīt vienu pašu.
Sausais sarkanvīns no Kalifornijas, ASV, gatavots no Zinfandel šķirnes vīnogām. Buķetē sulīgu sarkano ogu aromāti, ko papildina smalkas, labi sabalansētas garšvielas, kas iegūtas izturot vīnu amerikāņu un franču ozola mucās. Patīkami maiga pēcgarša. Ieteicams pasniegt pie 16-18°С temperatūras kopā ar gaļas ēdieniem un sieriem.
Augstvērtīgs sarkanvīns no Ronas upes ielejas Francijas dienvidaustrumos. Vīns veidots no Grenache un Syrah vīnogām. Vīnam raksturīga piesātināta krāsa ar violetiem atspulgiem un spēcīga, izsmalcināta buķete ar upeņu un garšvielu aromātu notīm. Ļoti harmonisks vīns ar patīkamiem tanīniem. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 14-16°C pie teļa gaļas ēdieniem,...
Augstas kvalitātes sausais Burgundijas sarkanvīns, veidots no Pinot Noir vīnogām. Vīnam ir intensīva rubīnsarkana krāsa, piesātināta buķete, upeņu un eksotisko garšvielu aromāti, augsts tannīnu saturs. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 14-16°C pie spēcīgi sagatavotiem sakņu un gaļas ēdieniem, steika, medījumiem, cepešiem, kūpinājumiem.
Sausais sarkanvīns gatavots no Sangiovese, Cabernet Franc, Merlot un Cabernet Sauvignon šķirnes vīnogām. Vīnam ir sabalansēts ķermenis un struktūra, ar samtainu tanīnu tekstūru. Buķetē sarkano ogu, garšvielu aromāti ar balzamiko notīm. Iesakām pasniegt 18°C temperatūrā ar liellopa gaļas ēdeniem un “tagliatelle” ar šampinjoniem.
Apūlijas (Puglia) reģions atrodas Itālijas dienvidos, kura valda karsts un sauss Vidusjūras klimats. Vīns iegūts no rūpīgi atlasītām, Itālijas dienvidu daļai raksturīgajām, Primitivo šķirnes vīnogām. Vīns ir harmonisks, piesātināts, ar izteiksmīgu purpura toni, lieliska piedeva sarkanās gaļas ēdieniem un sieram. Ieteicams vīnu pārliet karafē un pasniegt...
Sausais sarkanvīns gatavots no Sangiovese, Canaiolo un Cabernet Sauvignon šķirnes vīnogām. Vīns dziļā, rubīnsarkanā krāsā, buķetē ķiršu un sarkano plūmju aromāti ar vaniļas notīm. Garša patīkami pikanta ar spilgtu skābumu. Iesakām pasniegt 18°C temperatūrā ar makaronu un gaļas ēdieniem.
Sausais sarkanvīns gatavots no Sangiovese, Merlot un Cabernet Sauvignon šķirnes vīnogām. Vīns rubīnsarkanā krāsā, izturēts 9 mēnešus franču ozolkoka mucās, buķetē ķiršu, sarkano plūmju un jāņogu aromāti. Vīnam izcila struktūra ar tanīnu klātbūtni un garšvielu notīm. Iesakām pasniegt 18°C temperatūrā ar makaronu un gaļas ēdieniem.
Sausais sarkanvīns gatavots no Sangiovese, Merlot, Cabernet Sauvignon un Syrah šķirnes vīnogām. Vīns izturēts 5 mēnešus franču ozolkoka mucās, buķetē skābu ķiršu un kazeņu aromāti. Piesātināts sarkanvīns, bagātīgs un krēmīgs ar spilgti izteiktiem tanīniem un garšvielu notīm. Iesakām pasniegt 18°C temperatūrā ar makaronu un gaļas ēdieniem.
Sausais sarkanvīns no Sardīnijas reģiona, Itālijā. Gatavots no Monica šķirnes vīnogām. Buķeti raksturo intensīvas un visaptverošas maraskas ķiršu, plūmju un ogu notis. Garša ir maiga un sabalansēta, ar tanīniem, sarkano augļu notīm un garšvielām. Iesakām pasniegt 16-18°C temperatūrā ar zivju zupām, gaļas ēdieniem un “pecorino” sieriem.
Sausais sarkanvīns gatavots no Sangiovese un Canaiolo šķirnes vīnogām. Vīns dziļā, rubīnsarkanā krāsā, buķetē - ķiršu, tabakas un ciedra garšvielu notis. Vīnam stingra struktūra un atsvaidzinošs skābums. Iesakām pasniegt 16-18°C temperatūrā ar makaronu un gaļas ēdieniem.
Sausais sarkanvīns no Sardīnijas reģiona, Itālijā. Gatavots no Cannonau šķirnes vīnogām. Vīnam ir intensīva gatavu sarkano augļu (ķirši, kazenes), ziedu (vijolītes, kaltētas rozes) un garšaugu aromātiskā struktūra. Garša eleganta, samtaina, ar tanīnu klātbūtni un sabalansētu skābumu. Iesakām pasniegt 16-18°C temperatūrā ar gaļas un dārzeņu ēdieniem.
“AIOSA” itāļu sarunvalodā nozīmē "ražens" un šim vīnam ir daudz ko piedāvāt garšas un sarežģītības ziņā! Sarkanvīns no 70% Primitivo, 30% Negroamaro vīnogām, kuras novāc dažādos laikos: Primitivo vīnogas augusta beigās/septembra sākumā, un Negroamaro septembra vidū/beigās. Vīnogas novāc tad, kad tās ir pilnbriedā, pat nedaudz pārgatavojušās. Vīns ir...
Sausais sarkanvīns izgatavos no Saperavi vīnogu šķirnes, kas audzēta Kahetijas apgabalā, Gruzijas austrumos. Vīnam ir tumša granāta krāsa ar unikāli intensīvu buķeti, kurā melno ķiršu notis mijās ar sarkano ogu un plūmju aromātiem. Garša piesātināta un silta ar labi integrētiem tanīniem un pikantiem toņiem. Pēcgaršā balto piparu un kadiķu notis. Lieliski...
Sauss sarkanvīns gatavots no Sicīlijā audzētām vīnogām, kas tiek daļēji žāvētas. Itāļu valodā šo procesu sauc „appassimento”. Rezultātā tiek iegūts vīns skaistā, tumši rubīnsarkanā krāsā, ar bagātīgiem vīģu augļu aromātiem. Vīna garša ir piesātināta un līdzsvarota un labi saderēs ar cūkas gaļas ēdieniem, salami un pastētēm. Pasniedzams 14-16°C grādu...
Degustācijas piezīmes Vidēji intensīvs granātābols; ķiršu sarkana krāsa, sarkano augļu un kanēļa buķete; pēc garšas vidēji bagāta, vijīga un sulīga ar melnu un sarkanu ogu garšu, samtainiem tanīniem un diskrētiem ozola garšvielu piezīmēm. Pagrabu potenciāls: 6 – 8 gadi.Pārtikas kombinācija Smalks aromatizēts aperatīvs, gaļas gaļas ķemmītes ingvera...
Kvalitatīvs sausais sarkanvīns izgatavots no Bobal šķirnes vīnogām, audzētām Spānijas vīnu reģionā Utiel-Requena, Valensijas provincē. Līdzsvarots un augļains vīns ar nobriedušiem tanīniem. Buķetē ķiršu, sarkano ogu aromāti ar balzamiko notīm. Ieteicams pasniegt 14-16°C temperatūrā.
Lai turpinātu pārlūkot šo vietni, jums jābūt vismaz 18 gadus vecam.
Man ir pāri 18Man nav 18 gadi