Augstvērtīgs kontrolētas kvalitātes Francijas baltvīns no Ziemeļu Burgundijas. Veidots no Chardonnay vīnogām. Lietojams ar sēnēm, saknēm, balto medījumu, siera vai jūras plati, ar karstajiem zivju vai ūdensputna ēdieniem. Lielisks arī kā aperitīvs. Vēlams lietot atdzesētu līdz temperatūrai 12-14°C.
Augstas kvalitātes sausais sarkanvīns no Francijas, Bordo reģiona. Vīns gatavots no Merlot šķirnes vīnogām. Tam piemīt sarkano un melno ogu aromāti, ar viegli sajūtamām pliedera ogu notīm. Garšas buķetē ir sajūtamas vieglas ozolkoka un grauzdētas maizes garšas nianses. Ar ilgstošu pēcgaršu un labi sabalansētiem tanīniem. Ieteicams pasniegt 16 –18 grādu...
Augstas kvalitātes sausais sarkanvīns no Francijas, Bordo reģiona. Vīns gatavots no Merlot šķirnes vīnogām. Tam piemīt sarkano un melno ogu aromāti, ar viegli sajūtamām pliedera ogu notīm. Garšas buķetē ir sajūtamas vieglas ozolkoka un grauzdētas maizes garšas nianses. Ar ilgstošu pēcgaršu un labi sabalansētiem tanīniem. Ieteicams pasniegt 16 –18 grādu...
Izcils, kontrolētas kvalitātes sauss sarkanvīns no Francijas, gatavots no Cabernet Sauvignon, Merlot un Cabernet Franc šķirnes vīnogām. Vīnam ir izteiksmīga tumši sarkana krāsa ar spēcīgu sarkano ogu un augļu aromātu. Tas ir patīkams vīns ar elegantu struktūru, zīdainiem tanīniem un noturīgu gatavu augļu garšu. Ieteicams pasniegt 16-18 grādu temperatūrā...
Izcils, kontrolētas kvalitātes sauss sarkanvīns no Francijas, gatavots no Cabernet Sauvignon, Merlot un Cabernet Franc šķirnes vīnogām. Vīnam ir izteiksmīga tumši sarkana krāsa ar spēcīgu sarkano ogu un augļu aromātu. Tas ir patīkams vīns ar elegantu struktūru, zīdainiem tanīniem un noturīgu gatavu augļu garšu. Ieteicams pasniegt 16-18 grādu temperatūrā...
Lai turpinātu pārlūkot šo vietni, jums jābūt vismaz 18 gadus vecam.
Man ir pāri 18Man nav 18 gadi