Šo karstvīnu gatavo no ābolu vīna un garšvielu maisījuma pēc senām, tradicionālām receptēm. Pasniedzams kā istabas temperatūrā, tā arī uzsildīts līdz 70°C, tikai neuzvārīt.
Punšs ir karsts vai auksts kokteilis. Vārds „Punch” nozīmē „pieci”. Runa iet par pieciem obligātajiem komponentiem, kurus agrāk izmantoja kokteiļa pagatavošanā (vīns, rums, augļu sula, cukurs vai medus, garšvielas). Šis punšs ir pagatavots no sarkanvīna ar mandeles riekstu aromātu. Pasniedzams kā istabas temperatūrā, tā arī uzsildīts līdz 70°C, tikai...
Šo karstvīnu gatavo no melleņu vīna un garšvielu maisījuma pēc senām, tradicionālām receptēm. Pasniedzams kā istabas temperatūrā, tā arī uzsildīts līdz 70°C, tikai neuzvārīt. Ieteicams līdz: sk. uz pudeles.
Šo harmonisko karstvīnu gatavo no sarkanā vīna, garšvielu maisījuma pēc senām, tradicionālajām receptēm. Pasniedzams kā istabas temperatūrā, tā arī uzsildīts līdz 70°C grādiem, tikai neuzvārīt, pēc vēlēšanās var pievienot brendiju vai rumu.
Šo karstvīnu gatavo no ķiršu vīna, pievienojot garšvielu maisījuma pēc senām, tradicionālām receptēm. Pasniedzams kā istabas temperatūrā, tā arī uzsildīts līdz 70°C grādiem, nedrīkst uzvārīt.
Izsmalcināts karstvīns, gatavots no augstas kvalitātes sarkanvīna, kam pievienots citrusaugļu miziņu dabiskais ekstrakts, krustnagliņas, kanēlis un citas garšvielas. Ieteicams pasniegt karstu, kā arī kopā ar desertiem.
Lai turpinātu pārlūkot šo vietni, jums jābūt vismaz 18 gadus vecam.
Man ir pāri 18Man nav 18 gadi