Visi “Davidsen`s” sērijas rumi, kas nosaukti to dibinātāja Oskara Davidsena vārdā, ir augstākās kvalitātes rumi. “Davidsen's Pirate Release Rum” ir īsts Karību jūras reģiona dārgums. Rumi, no kuriem tiek gatavots šis gardais rums, nāk no Barbadosas, Jamaikas un Dominikānas Republikas. Daži no šiem patiešām labiem rumiem, vismaz astoņus gadus, ir glabāti...
Limoncino ir citronu liķieris, kas pagatvots no sicīliešu citrona miziņām, kas izturētas alkoholā. Dzēriena pagatavošanā tiek izmantota labākā grapa no Veneto reģiona, kas šo liķieri padara īpaši saldu un aromātisku. Būs lieliska piedeva pie saldējuma un šerbeta, kā arī valdzinošs pie jūras veltēm vai gaļas ēdieniem. Šis ir vienīgais Limoncino, kas...
Vīns dziļi sarkanā krāsā ar rubīna akcentiem. Buķetē augļu aromāti ar garšvielu notīm. Ieteicams pasniegt pie 14-16°C temperatūras kā lielisku papildinājumu gaļai, grilētai gaļai vai gaļai mērcei, medījumam un sieram.
Kontrolētas kvalitātes sausais baltvīns no Itālijas, Trentino reģiona gatavots no Pinot Grigio šķirnes vīnogām, kas audzētas Valle dell'Adige ielejā, Dolomītu kalnu pakājē. Vīnam ir salmu dzeltena krāsa, patīkama buķete, tas ir maigs un augļains, elegants un labi sabalansēts. Šo modernā stila vīnu ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 10-12°C grādu...
Iespējams labākie vīni no Sauvignon Blanc vīnogām tiek pagatavoti Jaunzēlandē. Tie atgādina slavenus Sancerre un Poilly-Fume vīnus, tik šiem ir koncentrētākā garša. Vīns ir pagatavots no vīnogām, audzētām pasaulē slavenajā Jaunzēlandes vīnu darīšanas reģionā - Marlborough. Izsmalcināts, svaigs vīns ar ērkšķogu un svaigi pļautās zāles aromātu buķeti....
Kvalitatīvs dzirkstošais vīns, gatavots no vīnogām kas izaudzētas Bordo (Bordeaux) reģionā. Vīns ar līdzsvarotu un sabalansētu augļu garšu, skaistā gaiši zeltainā krāsā ar bagātīgām putām un smalkiem burbulīšiem. Izsmalcināts un izteiksmīgs aromāts ar ziedu notīm. Pasniegt atdzesētu līdz 5-8 grādu temperatūrai.
Kontrolētas kvalitātes dzirkstošais vīns, BRUTS, ražots Veneto reģionā, Itālijas ziemeļaustrumos. Vīnam raksturīga gaiša salmu dzeltena krāsa, harmoniski sabalansēta garša, buķetē jūtami augļu aromāti. Eleganta pēcgarša. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 6-8 grādiem ar zivju ēdieniem, saldumiem vai arī kā aperitīvu.
Pol Roger ir viena no pasaulē slavenākajām šampanieša ražotnēm, ģimenes koncerns ar senām tradīcijām. Kopš 1849. gada šampanietis “Pol Roger” ir slavenāko šampaniešu ražotāju pirmajā trijniekā. Pol Roger Reserve šampanietim piemīt izcils stils un kvalitāte, gatavots no Pinot Noir, Pinot Meunier un Chardonnay šķirnes vīnogām. Tam ir burvīgi zeltaina krāsa,...
“Lambay Whiskey” ir iesalu un graudu viskiju maisījums, kas tiek iegūts trīskāršas destilācijas rezultātā. Pirmkārt, tas četrus gadus tiek izturēts ozolkoka mucās, kur pirms tam ticis izturēts bourbons, un tiek piepildītas pirmo reizi. Sekojoši tam, tas papildus tiek izturēts ozolkoka mucās, kur iepriekš izturēts konjaks Camus. Ražošanā tiek izmantots...
CONTI D’ELSA PROSECCO DOC ir krēmīga struktūra, taču vienlaicīgi tas ir arī svaigs un viegls. Tā garšā jūtamas vieglas sausserža un bumbieru aromātu notis, bet smaržā - patīkami ziedu aromāti. Ieteicams pasniegt 8-10° C
Sausais baltvīns pagatavots no Sicīlijā audzētajām Cataratto, Crecanico, Chardonnay un Moscato šķirņu vīnogām, kas tiek daļēji kaltētas. Tas process itāļu valodā saucas „appassimento” (žāvēšana). Rezultātā tiek iegūts vīns skaistā salmu dzeltena krāsā ar bumbieru un balto persiku aromātiem. Garša noturīga un labi sabalansēta. Pasniegt temperatūra 10-12°C...
Pussausais sarkanvīns no reģiona Puglia. Izgatavots no Itālijas dienvidiem raksturīgām vīnogu šķirnēm Negroamaro un Primitivo, kas tiek daļēji žāvētas. Itāļu valodā šo procesu sauc „appassimento”. Rezultātā tiek iegūts vīns intensīvā, sarkanā krāsā. Buķetē sarkano ogu aromāti ar garšvielu un vaniļas notīm. Garša sabalansēta, ar labu struktūru un maigiem...
Lai turpinātu pārlūkot šo vietni, jums jābūt vismaz 18 gadus vecam.
Man ir pāri 18Man nav 18 gadi