Bottega Gold – premium kvalitātes dzirkstošais vīns Glera vīnogas, no kurām tiek ražots Bottega Gold augušas gleznainā vietā – Valdobbiaden, pašā Alpu pakājē, netālu no Veneto. Vīnogulāji aug kalnainā apvidū, kur perfektais klimats nodrošina tādus dabas apstākļus, kas ir ļoti atbilstoši, vietējās vīnogu šķirnes Glera, audzēšanai.
Bottega Gold Tehnoloģija un svaigums
Pirms pildīšanas pudelēs Bottega Gold tiek glabāts zemā temperatūrā, lai maksimāli saglabātu tā svaigumu.
Jau vēlāk, iepildot pudelēs, apzeltītais pārklājums pasargā vīnu no jebkuriem gaismas stariem, palīdzot saglabāt tīru un svaigu aromātu, kā arī nodrošina ilgāku uzglabāšanas laiku.
Bottega Gold ir raksturīga augļu aromātu buķete, sausa un harmoniska garša ar savvaļas ziedu un ābolu notīm. Dzidrs, harmonisks, elegants un svaigs, ar bagātīgām un noturīgām putām, salmu dzeltenā krāsā. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 4- 5°C. Lielisks gan kā aperitīvs, gan kokteiļos, gan kā starteris. Ar pamatēdieniem – zivīm vai mājputniem.
Melones konteilis
Sastāvdaļas:
50 ml Bottega Meloncino liķieris
75 ml Bottega Prosecco Gold
25 ml sodas ūdens
Ledus gabaliņi
Pagatavošana:
Uzpildiet lielu vīna glāzi ar ledus gabaliņiem.
Ielejiet visas sastāvdaļas un labi samaisiet.
Dekorējiet ar melones pusgriezumu.