Фильтры
Загрузка ...
Sausais galda baltvīns ir izgatavots no Pinot Grigio šķirnes vīnogām. Tas izceļas ar smalkām eksotisko augļu notīm. Ideāli piemērots kā aperitīvs, labi sader ar pastu un zivju ēdieniem. Ieteicamā pasniegšanas temperatūra 8-10°C.
Latvijā audzēto cidoniju izsmalcinātā un liegā garšas buķete, meistarīgi papildināta ar atlasītu ābolu šķirņu vīnu, atsauc atmiņā ceļojumu augļu dārzā kāda saulainā un vējainā ziemeļu rudens dienā. Cidoniju maigais svaigums savijas ar ābolu sulīgumu, sniedzot dzērienam dzirkstošu dzīvību. Atklājiet Latvijas augļu bagātību, baudot vīnu kopā ar dažādām,...
Augstvērtīgs kontrolētas kvalitātes sauss baltvīns no Francijas, Luāras ielejas, kas pagatavots no Muscadet (Melon de Bourgogne) vīnogu šķirnes. Vīnam piemīt gaiši dzeltena krāsa ar zaļganiem atspulgiem, kuras izteiksmīgumu pastiprina smalkie burbulīši. Garša eleganta un izsmalcināta. Jaunam vīnam raksturīgās pļavu ziedu notis, kurām pievienojas anīsa,...
Characteristics This complex, fragrant and persistent wine boasts a deep straw yellow colour. Its seduction is based on the fusion of perfectly ripened white-pulp fruits, such as pear and white peach, combined with notes of sun-dried citrus fruits, camomile, Swiss pine and rhododendron honey. Intriguing is the hint of mountain gooseberry, completed by the...
This wine is a blend of wine made from our best Chardonnay and Pinot Grigio grapes, which are grown, and hand harvested in the foothills of the Dolomites. It offers a modern touch with an extremely rich and broad bouquet, where fresh floral notes soften the acidity and envelop the palate. Serving temperature 8-10°C
Svaigs un elegants sausais vīns no Rkatsiteli vīnogu šķirnes, kas nāk no Kahetijas reģiona vīna dārziem, Gruzijā. Buķetē zelta ābolu, bumbieru, ingvera cepumu un medus aromāti. Garša kraukšķīga, dinamiska un teksturēta. Pēcgarša ar aprikožu un citronu notīm. Ieteicams pasniegt 16-18°C temperatūrā ar balto putnu gaļu, cietiem un mīkstiem sieriem, medu,...
Vina La Rosa - viena no vecākajām un respektablākajām vīna darītavām Čīlē, atrodas Rapel ielejā. Kopš 1824. gada tiek atzīta par vienu no labākajām jaunās pasaules vīna darītavām. Kvalitatīvs, elegants sausais baltvīns no Cachapoal valley reģiona, kas pagatavots no Chardonnay šķirnes vīnogām. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 10-12°C grādu temperatūrai...
Sausais baltvīns no Sauvignon Blanc šķirnes vīnogām, kas audzētas pasaule slavena Marlborough vīna reģionā, Jaunzēlande. Izsmalcināts vīns, tam raksturīga svaiga, augļaina garša, kā arī svaigi pļautas zāles, citrusaugļu un melones aromāti. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 9°C kā aperitīvu, vai pie salātiem, zivju un baltās gaļas ēdieniem.
Sausais baltvīns no Dienvidāfrikas dienvidrietumu reģiona, Western Cape. Izgatavots no Chenin Blanc šķirnes vīnogām. Buķetē svaigi, kraukšķīgi augļi, ziedu toņi, rožu ziedlapiņas un viegls pikantums. Garša svaiga, augļaina un kraukšķīga, kas pāriet maigā pēcgaršā ar cidoniju, bumbieru un pikanta laima notīm un saglabājas tīra un ilgstoša. Ieteicams...
Izcilas kvalitātes sausais baltvīns gatavots no Cortese šķirnes vīnogām, kas audzētas Gavi komūnā, Piemontē, Itālijā. Vīnam ir izteiksmīgs salmu dzeltens tonis ar zaļganiem atspīdumiem, dāsna, augļaina aromātu buķete. Vīns ir svaigs un kraukšķīgs, ar harmonisku, elegantu, labi strukturētu garšu, samtains un lieliski sabalansēts. Ieteicams pasniegt...
Elegantais pussausais Elzasas baltvīns gatavots no Riesling šķirnes vīnogām. Raksturīga gaiši dzeltena, mirdzoša krāsa ar zaļganiem atspulgiem un citrusaugu aromāts ar vieglu minerālu noti. Vīnam ir brīnišķīga, augļu garša, kuru pavada patīkams dzīvīgums. Ieteicams atvērt pudeli 15 minūtes pirms pasniegšanas un pasniegt atdzesētu līdz 8-9°C temperatūrai...
Elegantais pussausais Elzasas baltvīns gatavots no Gewurztraminer šķirnes vīnogām. Raksturīga gaiša, dzelteni zeltaina krāsa, patīkami, izsmalcināti un noturīgi šķirnei raksturīgie garšvielu parfīmi, kuri atgādina muskatrieksta aromātu. Garšā jūtams svaigums un vieglums, kā arī izteikta elegance. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 8-10°C temperatūrai pie...
Elegantais pussausais Elzasas baltvīns gatavots no Riesling šķirnes vīnogām. Raksturīga gaiši dzeltena, mirdzoša krāsa ar zaļganiem atspulgiem un citrusaugu aromāts ar vieglu minerālu noti. Vīnam ir brīnišķīga, augļu garša, kuru pavada patīkams dzīvīgums. Ieteicams atvērt pudeli 15 minūtes pirms pasniegšanas un pasniegt atdzesētu līdz 8-10°C temperatūrai...
Augstvērtīgs kontrolētas kvalitātes pussausais baltvīns no Francijas, kas pagatavots no Pinot Gris šķirnes vīnogām. Vīns ar skaistu mirdzošu zeltainu krāsu, ar smalkam, bet noturīgām „asarām” gar glāzes malām. Garša ir patīkami apjomīga un labi līdzsvarota, tā palīdz atklāt vīna samtaino un reibinošo raksturu ar medus un plūškoka ziedu aromātu. Vīnu...
Elegantais pussausais Elzasas baltvīns gatavots no Gewurztraminer šķirnes vīnogām. Raksturīga gaiša, dzelteni zeltaina krāsa, patīkami, izsmalcināti un noturīgi šķirnei raksturīgie garšvielu parfīmi, kuri atgādina muskatrieksta aromātu. Garšā jūtams svaigums un vieglums, kā arī izteikta elegance. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 8-10°C temperatūrai pie...
Kontrolētas kvalitātes Francijas baltvīns no Ziemeļu Burgundijas. Veidots no Chardonnay vīnogām. Lietojams ar sēnēm, saknēm, balto medījumu, siera vai jūras plati, ar karstajiem zivju vai ūdensputna ēdieniem. Lielisks arī kā aperitīvs. Vēlams lietot atdzesētu līdz temperatūrai 10-12°C
Augstvērtīgs kontrolētas kvalitātes Francijas baltvīns no Ziemeļu Burgundijas. Veidots no Chardonnay vīnogām. Lietojams ar sēnēm, saknēm, balto medījumu, siera vai jūras plati, ar karstajiem zivju vai ūdensputna ēdieniem. Lielisks arī kā aperitīvs. Vēlams lietot atdzesētu līdz temperatūrai 12-14°C.
Mīksts un maigs akvavits, kas izturēts ozolkoka mucās, kurās iepriekš tika izturēts stiprinātais vīns “Madera”. Nogatavināšanas laikā šīs mucas šķērso ekvatoru ceļā no Kopenhāgenas (Dānija) uz Keiptaunu (Dienvidāfrika) un atpakaļ. Temperatūras svārstībām un kuģa slīpumam jūrā ir mīkstinoša ietekme uz akvavitu. Ieteicams pasniegt 7-21°C temperatūrā.
Sausais baltvīns no Sauvignon Blanc šķirnes vīnogām, kas audzētas pasaule slavena Marlborough vīna reģionā, Jaunzēlande. Izsmalcināts vīns, tam raksturīga svaiga, augļaina garša, kā arī svaigi pļautas zāles, citrusaugļu un melones aromāti. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 8-10°C kā aperitīvu, vai pie salātiem, zivju un baltās gaļas ēdieniem.
Svaigs un garšīgs saldais baltvīns, gaiši zeltainā krāsā. Buķete bagātīga un aromātiska. Garša ir augļaina, labi sabalansēta. Šī maigā baltvīna saldums lieliski saderēs ar Āzijas virtuvi un augļu desertiem. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz temperatūrai 8-10°C.
Dabīgais deserta baltvīns no Bordo reģiona. Veidots no Semillon, Sauvignon Blanc un Muscadelle vīnogām. Vīnam ir dzintara krāsa, aprikožu un persiku aromātiskais saldums, mandeļu ziedu smarža. Vīnam ir nektārsalda piesātināta garša. Ieteicams kā individuāls deserts. Tradicionāli tiek pasniegts ar zosu aknu pastēti vai “zilajiem”sieriem. Pasniedzams...
Elegantais sausais Elzasas baltvīns gatavots no Riesling šķirnes vīnogām. Raksturīga gaiši dzeltena, mirdzoša krāsa ar zaļganiem atspulgiem un citrusaugu aromāts ar vieglu minerālu noti. Vīnam ir brīnišķīga, augļu garša, kuru pavada patīkams dzīvīgums. Ieteicams atvērt pudeli 15 minūtes pirms pasniegšanas un pasniegt atdzesētu līdz 8-9°C temperatūrai pie...
Elegantais pussausais Elzasas baltvīns gatavots no Gewurztraminer šķirnes vīnogām. Raksturīga gaiša, dzelteni zeltaina krāsa, patīkami, izsmalcināti un noturīgi šķirnei raksturīgie garšvielu parfīmi, kuri atgādina muskatrieksta aromātu. Garšā jūtams svaigums un vieglums, kā arī izteikta elegance. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 10-12°C temperatūrai pie...
Sausais baltvīns gatavots no Pinot Grigio šķirnes vīnogām, kas audzētas Sicīlijā. Vīns ir atsvaidzinošs un kraukšķīgs, ar patīkamām citrusu notīm. Vīns ir lielisks kā aperitīvs, labi sader ar putna gaļu, jūras veltēm un dažādiem salātiem. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 8-10°C temperatūrai.
Vīns gaiši dzeltenā krāsā, veidots no Sauvignon Blanc vīnogu šķirnes. Buķetē akāciju ziedu, marakujas augļu un laima aromāti ar svaigi pļautas zāles notīm. Garšā jaušamas melones nianses ar nelielu skābuma noti. Pasniegt atdzesētu līdz 10-12°C pie dārzeņu ēdieniem un jūras veltēm.
Sausais baltvīns, veidots no Pinot Grigio šķirnes vīnogām, kas audzētas Itālijā, Alto Adige reģiona vīna dārzos. "Rulander" – Alto Adidže reģiona, Pinot Grigio vīnogu šķirne, kas sasniegusi lieliskus rezultātus šajā apvidū. Šis dižciltīgais vīns ar brīnišķīgo dzelteno krāsu, sniedz izsmalcinātu aromātisku buķeti, kurā jūtamas augļu notis. Ļoti sarežģīts...
Sausais baltvīns no Itālijas, Trentino reģiona. Gatavots no Moscato Giallo šķirnes vīnogām, kas audzētas Adige upes ielejas pakalnos, Dolomītu kalnu pakājē. Vīns salmu dzeltenā krāsā. Buķetē svaigu, intensīvu citrusaugļu un savvaļas ziedu aromāti ar tropisko augļu (ananāsu un mango) nokrāsu. Garša svaiga, aromātiska un labi līdzsvarota, ar bumbieru,...
Sausais baltvīns no Itālijas, Trentino reģiona gatavots no Chardonnay šķirnes vīnogām, kas audzētas Adige upes ielejas pakalnos, Dolomītu kalnu pakājē. Vīnam ir salmu dzeltena krāsa, patīkams maigs augļu aromāts, tas ir svaigs un labi sabalansēts. Šo modernā stila vīnu ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 8-10°C temperatūrai kā aperitīvu, vai ar zupām,...
Sausais sarkanvīns no Meksikai raksturīgās, īpaši piesātinātās Malbec šķirnes un slavenās Cabernet Sauvignon.Vīna atzīstamā kvalitāte, pateicoties Meksikas vīndaru vairāku gadsimtu trdīcijām, ir nesusi Cortesa vīna slavu visā pasaulē. Buķetē izbaudāmā eksotika labi papildina eksotiskām garšvielām sagatavotus gaļas un sakņu ēdienus. Pasniedzams pie 16-18...
Elegants sausais baltvīns no Chardonnay vīnogām, kas izaudzētas dienvidaustrumu Austrālijas vīna dārzos. Vīns dziļā, dzeltenā krāsā ar svaigu, piesātinātu garšu un augļu notīm. Buķetē citrusaugļu, persiku un melones aromāti. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 8-10°С pie salātiem, zivīm un baltās gaļas ēdieniem. Lielisks arī kā aperitīvs.
Sausais baltvīns gatavots no Riesling šķirnes vīnogām, kas audzētas Vašingtonas štatā, ASV. Svaigs, dzīvīgs, izsmalcināts vīns ar labu skābuma un salduma līdzsvaru. Buķetē aprikozes, persiku aromāti ar mandarīnu notīm. Vīns lieliski papildina zivju ēdienus, jūras plati, putna vai baltā medījuma gaļas ēdienus. Ideāls kā aperitīvs. Ieteicams pasniegt...
At the southern tip of the Côte Chalonnaise, in Saône-et-Loire, the Montagny 1er Cru Le Cornevent Château du Cray is located in the town of Buxy and represents 3.30ha It is a racy and seductive wine, "dressed" in a beautiful golden color tinged with green. It offers a nuanced bouquet of hazelnuts and ferns, a very dry taste with mineral notes and a very...
Pussaldais baltvīns gaiši dzeltenā krāsā ar svaigu un sabalansētu garšu. Augļu un citrusaugļu aromātu buķete. Ideāli ka aperitīvs, lieliski sader ar zilo sieru un “foie gras”. Ieteicamā pasniegšanas temperatūra 10-12°C.
Вам должно быть не менее 18 лет, чтобы продолжить просмотр этого веб-сайта.
Я старше 18Я младше 18