Фильтры
Загрузка ...
Kontrolētas kvalitātes sausais sarkanvīns no Manduria, Puglia reģionā, Itālijā. Iegūts no rūpīgi atlasītām, Itālijas dienvidu daļai raksturīgām, Primitivo šķirnes vīnogām. Buķetē jāņogu un kazeņu aromāti. Vīns ir harmonisks un piesātināts. Lieliska piedeva sarkanās gaļas ēdieniem un sieram. Ieteicams vīnu pārliet karafē un pasniegt 18°C temperatūrā.
Sausais sarkanvīns no Salento reģiona Itālijā. Iegūts no rūpīgi atlasītām, Itālijas dienvidu daļai raksturīgām, Primitivo šķirnes vīnogām. Aromātu buķetē - melno ķiršu, žāvētu plūmju, garšvielu un balto piparu notis. Garša pilnīga, samtaina un eleganta, ar mīkstiem, bet stingriem tanīniem, lieliska piedeva sarkanās gaļas ēdieniem un sieram. Ieteicams vīnu...
"Valpolicella Ripasso" - ekskluzīvs kontrolētas kvalitātes sarkanvīns - Itālijas vīnu klasika! Veidots no Corvina Veronese šķirnes vīnogām. Izgatavošanas metode ir unikāla un ilgstoša. Rezultāta iegūts elegants, harmonisks un pilnmiesīgs vīns. Ideālā pasniegšanas temperatūra 14 -16°C. Vīnu ieteicams atvērt vismaz 2 stundas pirms pasniegšanas. Lieliska...
Sausais sarkanvīns, gatavots no Corvina šķirnes vīnogām, kas augušas pakalnos ap Valpolicella apgabalu, Veneto reģionā. Lieliski strukturēts vīns, dziļā rubīnsarkanā krāsā ar samtainu pievilcību. Buķetē upeņu un sarkano augļu aromāti. Pudeli ieteicams atvērt stundu pirms pasniegšanas. Pasniegt istabas temperatūrā ar sarkanās gaļas sautējumiem, medījumu un...
Sausais sarkanvīns no Manduria vīnu dārziem, kas atrodas Puglia reģionā, Itālijā. Iegūts no rūpīgi atlasītām, Itālijas dienvidu daļai raksturīgajām, Primitivo šķirnes vīnogām un 12 mēnešus izturēts ozolkoka mucās. Tam ir sarežģīts un noturīgs aromāts. Buķetē kanēļa, tabakas, kakao un kafijas aromāti. Vīns ir harmonisks un piesātināts. Lieliska piedeva...
Colterenzio Cabernet Sauvignon Riserva "Kastelt" ir elegants sarkanvīns, kas radies no tīrām Cabernet Sauvignon vīnogām, kas audzētas ar lielisku ekspozīciju Alto Adige vīna dārzos. Vīns ar intensīvu rubīnsarkano krāsu, aromāts gatavas ogu notis, starp kurām izceļas upenes, kurām pievienotas elegantas un patīkamas saldas garšvielas. Pēc garšas sātīga, ar...
Bodega Norton tika dibināta 1895. gadā. Īpašuma vīna darītava atrodas Andu pakājē, augstumā 850 līdz 1100 m virs jūras līmeņa. Klimatu šajos augstumos raksturo siltas dienas un vēsas naktis. Tas ļauj vīnogām lēnām nobriest līdz pilnīgai gatavībai, nodrošinot dziļu krāsu, bagātīgus aromātus un garšas. Šis Malbec ir apaļš, gluds un pilnīgas garšas vīns. Tam...
“Angove Family Winemakers” 5 paaudžu ģimenes vīna darītava ar vēsturi un nākotni, kas cieši saistīta ar dabiskās vides aizsardzību un saglabāšanu paaudzei, kas sekos mūsu pēdās. Šis ir sertificētais bioloģiskais vīns no Austrālijas dienvidiem, izgatavots no Shyraz un Cabernet Sauvignon šķirnes vīnogām. Vīnam piemīt dziļi sarkana krāsa ar purpura nokrāsām,...
Sausais sarkanvīns no Dienvidāfrikas, Stellenbosch vīna reģiona. Gatavots no Syrah vīnogu šķirnes. Vīnam ir spēcīga struktūra, intensīva sarkana krāsa, izteiksmīgs sarkano, skābu, ķiršu aromāts ar garšvielu notīm. Garša sabalansēta ar svaigu skābumu. Ieteicams pasniegt pie 18-19°C grādu temperatūras kopā ar cūkgaļas ēdieniem, cepeti, gulašu.
Vīns sarkana granātābola krāsā, pagatavots no Pinot Noir vīnogu šķirnes. Vīnam piemīt noapaļota un samtaina garša, kuras pamatā ir spēcīga struktūra un augļu aromātu buķete. Brīnišķīgs vīns ar vieglām koka mucas aromāta notīm, kuras jūtamas degustācijas sākumā un beigās. Vīns lieliski saderēs kopā ar terīnēm mājas gaumē, jēra un vērša gaļu, kā arī ar...
Tiek ievākts no Premier Cru vīnu dārziem, 100% Pinot Noir vīnogām. Vīnam ir rūbinsarkana krāsa ar sarkano, tumšo augļu aromātu un ziedu notīm. Noturīga un samtaina garša ar ļoti smalkiem tanīniem. Lieliski sader ar ceptu mājputnu, trusi, jēra cepeti. Kā arī saderēs ar sieriem, it īpaši ar Brie, Brillat-Savarin un Reblochon. Rekomendē pasniegt 16-18C grādu...
Izsmalcināts, augstas kvalitātes vīns, pamatā pagatavots no Merlot šķirnes vīnogām un neliela daudzuma Cabernet Franc šķirnes vīnogām. Šis sarkanvīns no prestižas Pomerol apelācijas būs lielisks papildinājums jebkuram ēdienam, no vienkāršiem līdz ļoti izsmalcinātiem.
Kontrolētas kvalitātes sausais sarkanvīns, izgatavots no Merlot un Cabernet Sauvignon šķirnes vīnogām. Buķetē viegli tumšo augļu aromāti ar dūmu notīm. Garša iesākumā piesātināta un koncentrēta. Vīnā jūtami diezgan noslēgti tanīni. Patīkams noslēgums ar pikantu aromātu notīm. Ieteicams pasniegt 16-18°C temperatūrā pie sarkanās gaļas ēdieniem, medījumu...
Šis vīns gatavots no Merlot un Syrah vīnogu šķirnēm, kas izaudzētas Langdoka (Languedoc) reģionā, Francijā. Rezultātā iegūts vīns samtaini sarkanā krāsā ar brūnganiem atspulgiem un elegantu, harmonisku, iecukurotu augļu aromātu un izsmalcinātām kafijas un garšvielu notīm. Garša noapaļota un koncentrēta, ar viegliem, patīkamiem un zīdainiem tanīniem....
Sausais sarkanvīns no Spānijas. Veidots no Bobal un Tempranillo šķirnes vīnogām, audzētām Spānijas vīnu reģionā Utiel-Requena, Valensijas provincē. Noapaļots un labi strukturēts vīns ķiršu sarkanā krāsā ar violetas krāsas atspulgiem. Buķetē sarkano augļu, aveņu un kazeņu notis. Ieteicams pasniegt 14-18°C temperatūrā ar baltās gaļas ēdieniem, pastām un...
Sausais sarkanvīns no Dienvidāfrikas, gatavots no Pinotage vīnogu šķirnes. Vīns ir tumšā rubīnsarkanā krāsā ar gatavu plūmju un ķiršu aromātu, bagātīgu ogu un upeņu pēcgaršu. Tas ir harmonisks ar elegantu garšas struktūru. Ieteicams pasniegt pie 18-19°C grādu temperatūras kopā ar medījumiem, baltās un sarkanās gaļas ēdieniem vai baudīt vienu pašu.
Sausais sarkanvīns no Kalifornijas, ASV, gatavots no Zinfandel šķirnes vīnogām. Buķetē sulīgu sarkano ogu aromāti, ko papildina smalkas, labi sabalansētas garšvielas, kas iegūtas izturot vīnu amerikāņu un franču ozola mucās. Patīkami maiga pēcgarša. Ieteicams pasniegt pie 16-18°С temperatūras kopā ar gaļas ēdieniem un sieriem.
Augstvērtīgs sarkanvīns no Ronas upes ielejas Francijas dienvidaustrumos. Vīns veidots no Grenache un Syrah vīnogām. Vīnam raksturīga piesātināta krāsa ar violetiem atspulgiem un spēcīga, izsmalcināta buķete ar upeņu un garšvielu aromātu notīm. Ļoti harmonisks vīns ar patīkamiem tanīniem. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 14-16°C pie teļa gaļas ēdieniem,...
Augstas kvalitātes sausais Burgundijas sarkanvīns, veidots no Pinot Noir vīnogām. Vīnam ir intensīva rubīnsarkana krāsa, piesātināta buķete, upeņu un eksotisko garšvielu aromāti, augsts tannīnu saturs. Ieteicams pasniegt atdzesētu līdz 14-16°C pie spēcīgi sagatavotiem sakņu un gaļas ēdieniem, steika, medījumiem, cepešiem, kūpinājumiem.
Красное сухое вино, изготовлено из винограда сортов Санджовезе, Каберне Фран, Мерло и Каберне Совиньон. У вина сбалансированное тело и структура, с бархатистой текстурой танинов. В букете ароматы красных ягод и специй с ноткой бальзамического уксуса. Рекомендуем подавать при температуре 18°C к блюдам из говядины и тальятелле с грибами.
Регион Апулия (Puglia) находиться на юге Италии с его жарким и сухим средиземноморским климатом. Вино изготовлено из тщательно отобранного винограда сорта Primitivo. Вино гармонично, насыщено, имеет ярко выраженный пурпурный цвет, замечательно дополняет блюда из красного мяса, сырные закуски. Рекомендуется перелить вино в графин и подавать при температуре...
Красное сухое вино из винограда сортов Санджовезе, Канайоло и Каберне Совиньон. Вино глубокого, рубиново-красного цвета, в букете ароматы вишни и красной сливы, с оттенками ванили. Вкус приятно пряный с яркой кислинкой. Рекомендуем подавать при температуре 18°C к пасте и мясным блюдам.
Красное сухое вино из винограда сортов Санджовезе, Мерло и Каберне Совиньон. Рубиново-красное вино, выдержанное в течение 9 месяцев в бочках из французского дуба, с букетом ароматов вишни, красной сливы и смородины. Вино имеет прекрасную структуру с танинами и пряными нотками. Рекомендуем подавать при температуре 18°C к пасте и мясным блюдам.
Красное сухое вино из винограда сортов Санджовезе, Мерло, Каберне Совиньон и Сира. Вино выдерживается 5 месяцев в бочках из французского дуба, в букете ароматы кислой вишни и ежевики. Насыщенное красное вино, богатое и сливочное, с яркими танинами и нотками специй. Рекомендуем подавать при температуре 18°C к пасте и мясным блюдам.
Красное сухое вино из региона Сардиния, Италия. Изготовлено из винограда сорта Моника Неро. Букет характеризуется интенсивными и обволакивающими тонами мараскиновой вишни, сливы и ягод. Вкус мягкий и сбалансированный, с танинами, нотками красных фруктов и пряностей. Рекомендуем подавать при температуре 16-18°С к рыбным супам, мясным блюдам и сыром...
Красное сухое вино из винограда сортов Санджовезе и Канайоло. Вино глубокого рубинового цвета, в букете ароматы вишни, табака с нотками кедровых специй. У вина твердая структурой и освежающая кислотность. Рекомендуем подавать при температуре 16-18°C к пасте и мясным блюдам.
Красное сухое вино из региона Сардиния, Италия. Изготовлено из винограда сорта Каннонау. Вино имеет интенсивную ароматическую структуру спелых красных фруктов (вишня, ежевика), цветов (фиалки, сушеные розы) и ароматических пряностей. Вкус элегантный, бархатистый, с танинами и сбалансированной кислотностью. Рекомендуем подавать при температуре 16-18°C к...
«AIOSA» в переводе с итальянского означает «плодовитый», и это вино может многое предложить с точки зрения вкуса и сложности! Красное сухое вино ограниченного производства производится из сортов винограда Примитиво и Негроамаро, выращенных в Апулии, на юге Италии. Снижение урожайности и поздний сбор урожая приводят к концентрированному вкусу и аромату...
Sausais sarkanvīns izgatavos no Saperavi vīnogu šķirnes, kas audzēta Kahetijas apgabalā, Gruzijas austrumos. Vīnam ir tumša granāta krāsa ar unikāli intensīvu buķeti, kurā melno ķiršu notis mijās ar sarkano ogu un plūmju aromātiem. Garša piesātināta un silta ar labi integrētiem tanīniem un pikantiem toņiem. Pēcgaršā balto piparu un kadiķu notis. Lieliski...
Sauss sarkanvīns gatavots no Sicīlijā audzētām vīnogām, kas tiek daļēji žāvētas. Itāļu valodā šo procesu sauc „appassimento”. Rezultātā tiek iegūts vīns skaistā, tumši rubīnsarkanā krāsā, ar bagātīgiem vīģu augļu aromātiem. Vīna garša ir piesātināta un līdzsvarota un labi saderēs ar cūkas gaļas ēdieniem, salami un pastētēm. Pasniedzams 14-16°C grādu...
Tasting notes Medium-intense garnet; red colour a seductive bouquet of cherry, damsons, red fruits and cinnamon; medium-rich on the palate, supple and luscious with flavours of black and red berries, velvety tannins and discreet hints of oak spice. Cellaring potential: 6 – 8 years.Food Combination Delicately flavoured starters, charcuterie veal...
Качественное красное сухое вино изготовлено из винограда сорта Бобаль, выращенного в испанском винодельческом регионе Утьель-Рекена, в провинции Валенсия. Сбалансированное и фруктовое вино со зрелыми танинами. В букете ароматы вишни, красных ягод с ноткой бальзамического уксуса. Рекомендуется подавать при температуре 14-16°С.
Вам должно быть не менее 18 лет, чтобы продолжить просмотр этого веб-сайта.
Я старше 18Я младше 18