Фильтры
Загрузка ...
Šis vīns demonstrē intensīvus un elegantus upeņu, sukāžu, balto piparu un garšvielu aromātus. Garša ir piesātināta, samtaina un bagātīga ar sarežģītiem, bet maigiem, tanīniem, kā arī ar ilgu un noturīgu pēcgaršu. Pasniegt ar dažādiem ēdieniem, sākot no gaļas ēdieniem ar pastu līdz pat cietajiem sieriem un medījumiem.
Granīta smilšu un gneisa bagātīgajās augsnēs, kas vijas gar Agly ieleju, tiek audzētas Syrah, Grenache Noir un Carignan šķirnes vīnogas. Vīns ir skaistā granāta nokrāsā ar tumši violetiem akcentiem. Burvīgajā buķetē ir klātesoši upeņu pumpuru, savvaļas kazeņu un garšvielu aromāti. Garša ir bagātīga, spēcīga un gaisīga, ko pavada ļoti izsmalcināti,...
Vīnogu šķirnes Syrah, Grenache tiek audzētas bioloģiski, vīnogulājus stādot brūnā slānekļa klātajās kalnu nogāzēs, kur tos labvēlīgi ietekmē gan saules gaisma, gan vēji, veicinot vīnogulāju augšanu. Vīnam ir skaista granāta krāsa ar tumši violetu nokrāsu. Intensīva, spēcīga buķete ar sarkano un melno augļu aromātiem, peoniju un garrigue notīm. Garša ir...
Vīnogulājus audzē pils teritorijā, kas atrodas uz dienvidiem no Perpiņānas (Perpignana), kur augsne ir mālaina, klāta ar granti, ļoti akmeņaina, ar mazām mitruma rezervēm. Vīns ir skaistā granāta krāsa ar spilgti sarkaniem atspīdumiem. Buķetē ir gatavu augļu, kazeņu, aveņu, lakricas, vaniļas un melno piparu aromāti. Pēcgarša - noturīga, augļaina un...
Vīnogas šim vīnam tiek audzētas kalnainā Montagne Noir apvidū, pašā Minervois sirdī. Vīns ir skaistā granāta krāsā ar tumši violetiem atspulgiem. Buķetē jūtamas kazeņu, upeņu pumpuru un vijolīšu notis. Garša pilnīga, sabalansēta un papildināta ar maigiem tanīniem ar sarkano augļu aromātiem, kas piešķir svaiguma noti. Pirms lietošanas atdzesēt līdz 14 - 16...
1. Vīns"Chateau Bouscasse Madiran"13.5% 0.75L `2019 2. Vīns"Chateau Bouscasse Les Jardins"14% 0.75L `2018
1. Vīns"Chateau Bouscasse Madiran"13.5% 0.75L `2019 2. Vīns"Chateau Bouscasse Menhir"14% 0.75L `2006 3. Vīns"Chateau Bouscasse Argile Rouge Madiran"13.5% 0.75L `2016
Izcils kontrolētās kvalitātes sausais sarkanvīns, kas pagatavots no Tannat šķirnes vīnogām. Šis vīna radījis apvērsumu dienvidrietumu Francijā, jo tas tiek salīdzināts ar pašiem izcilākajiem franču vīniem. Vīns "Cuvee Prestige de Chateau Montus" radies, izvēloties izcilākos vīna dārzus un atspoguļo labāko, ko var sniegt Tannat vīnogu šķirne. Vīnu...
1. "Vīns"Esprit De Maison Blanche Rouge" `2022" Francijas sarkanvīns alk.14,5 tilp.% tilp. 0,75 L. 2. "Esprit De Maison Blanche Blanc" `2023 Francijas baltvīns alk.12,5 tilp.% tilp. 0,75 L.
1. "Vīns"Chateau Haut Bazignan" `2020" Francijas sarkanvīns alk.14,5 tilp.% tilp. 0,75 L. 2. "Chateau De Nivelle" `2022 Francijas sarkanvīns alk.14 tilp.% tilp. 0,75 L. 3. "Chateau Pinasse" `2022 Francijas sarkanvīns alk.14 tilp.% tilp. 0,75 L.
Francijas sarkanvīns. Vīnu ar dziļi violeto krāsu raksturo izcilas sarkano augļu un garšvielu notis, savukārt, garšu - ļoti maigi tanīni. Lieliski sader ar šķiņķi un vistu. Pasniegt atdzesētu līdz 14-16 grādiem.
Vīns Signor ir intensīvi sarkanā krāsā ar violetiem akcentiem. Bagātīga un sarežģīta buķete ar žāvētu vīģu, dateļu un tumšo ķiršu ievārījuma notīm. Tas ir harmonisks un līdzsvarots vīns ar pārsteidzošu svaigumu, ko pavada saldi un maigi tanīni ar sukādes, medus un šokolādes notīm. Ilgstoša pēcgarša ar lakricas niansēm. Tradicionāli tiek pasniegts ar...
Kontrolētas kvalitātes sausais sarkanvīns no Francijas, Bordo reģiona - Sentemiljonas, gatavots no Merlot, Cabernet Franc un Cabernet Sauvignon šķirnes vīnogām. Vīnam ir bagātīga sarkano augļu un vaniļas aromātu buķete ar spēcīgiem tanīniem, tas ir lielisks ar sarkanās gaļas ēdieniem, grillētu vai ceptu gaļu, medījumiem vai vircotiem dārzeņu ēdieniem, vai...
Sausajam galda sarkanvīnam Primitivo Puglia ir intensīva, sarkana krāsa, patīkams pikantums ar sarkano ogu un tabakas notīm. Absolūti harmonisks un patīkams. Vīns INFINITUM Primitivo Puglia lieliski sader ar sarkano gaļu, cepeti un izturētu sieru. Ieteicamā pasniegšanas temperatūra 16-18°C.
Sausais sarkanvīns no Argentīnas, kas veidots no rūpīgi atlasītām Malbec šķirnes vīnogām. Ieteicams pasniegt 16-18 grādu temperatūrā. Vīnam ir samtaina tekstūra un garša, kas apvieno saldumu ar garšvielu nokrāsām. Ideāli piemērots steikiem vai citiem ēdieniem no sarkanās gaļas.
Sausais sarkanvīns no Argentīnas, kas veidots no rūpīgi atlasītām Cabernet Sauvignon šķirnes vīnogām. Ieteicams pasniegt 16-18 grādu temperatūrā. Ideāli piemērots steikiem vai citiem ēdieniem no sarkanās gaļas.
Sausais sarkanvīns no Argentīnas, kas veidots no rūpīgi atlasītām Shyraz,Malbec un Tannat šķirnes vīnogām. Ieteicams pasniegt 16-18 grādu temperatūrā. Ideāli piemērots steikiem vai citiem ēdieniem no sarkanās gaļas.
Sausais sarkanvīns no Dienvidāfrikas. Gatavu zīdkoka augļu un saldo zemeņu garšu papildina smalkas, kaltētu garšaugu nianses. Šim Pinotage ir sulīga garša ar maigiem tanīniem. Ieteicams pasniegt 16-18 grādu temperatūrā.
Aroniju pussausais vīns ir darināts no Latvijā audzētiem aronijām, kuras papildinātas ar izsmalcinātu sarkanvīnu. Vīns gatavots pēc klasiskas sarkanvīna tehnoloģijas. Tam piemīt izteikts aroniju aromāts un tanīni, kurus lieliski balansē vīnogu vīna bagātīgā garša. Katrs vīna malks ir kā notis maģiskā simfonijā, kur harmoniski savienojas Latvijas daba un...
1885.gadā dibinātais “Maison Remy Pannier” ražo ļoti svaigus un augļainus vīnus. Tie ir aromātiski un elastīgi, tos viegli dzert jebkurā situācijā. Šis, labi līdzsvarotais Pinot Noir, lieliski saderēs ar grillētu gaļu, gaļas mērcēm vai stiprajiem sieriem.
The vineyards of Bodegas Coral Duero are part of D.O Toro’s southernmost and highest village, almost 800 metres above sea level. They are known as having some of the region's best and most resilient terroir for its combination of location, climate, and soil.
Šis vīns ir bagātākā un strukturētākā versija, ko piedāvā šī klasiskais Apulijas vīna pagrabs. Tā ir visprestižākā etiķete, kas ražota no vecākajiem vīna dārziem un ilgstoši izturēta mucās. Aromāts ir sarežģīts, intensīva rubīnsarkana krāsa ar purpursarkanām vēnām, intensīvs aromāts ar ķiršu un kazeņu ievārījumu, piesūcināts ar piparmētru tabaku, nedaudz...
Best selection of Montepulciano, Sangiovese, Primitivo , Negroamaro and Malvasia Nera Very deep garnet red . Very intense and persistent, with notes of cherry and blackcurrant, herbs, cinnamon, cloves, cocoa, licorice and hints of mineral . Great structure, good balance between alcohol and freshness, velvety tannins, very persistent with a long finish ;...
Kontrolētas kvalitātes sarkanais sausais vīns gatavots no Barbera šķirnes vīnogām, kas audzētas Asti apvidus centrālajā daļā, vīna dārzos, kas atrodas starp Agliano un Rocchetta Tanaro, Piemontē, Itālijā. Vīnam ir izteiksmīgs rubīnsarkanas krāsas tonis, jauneklīga, kraukšķīga un siltumu izstarojoša buķete, samtaina, lieliski sabalansēta un bagātīga...
Sarkanais, sausais vīns gatavots Medokā - vienā no prestižākajiem Bordo reģiona vīna ražošanas apgabaliem, kura vīna dārzi plešas starp Žirondas upes kreiso krastu un Atlantijas okeāna piekrastes mežiem. Vīns gatavots no Merlot, Cabernet Sauvignon un Petit Verdo šķirnes vīnogām. Tam raksturīga skaista mirdzoši sarkana krāsa, elastīga un viegla struktūra...
Kvalitatīvs, izsmalcināts sausais sarkanvīns no Bordo reģiona. Smalks, elegants vīns, granātsarkanā krāsā ar sarkano augļu aromātiem. Ieteicams pasniegt 16-18°C temperatūrā ar sautētu teļa gaļu ar gailenēm, grilētu gaļu vai mīkstiem sieriem.
Kvalitatīvs, izsmalcināts sausais sarkanvīns no Bordo reģiona, izgatavots no Merlot šķirnes vīnogām. Smalks, elegants vīns, granātsarkanā krāsā ar sarkano augļu aromātiem. Ieteicams pasniegt 16-18°C temperatūrā pie ēdieniem no mājputnu gaļas ar krējumu, gaļas ēdieniem un sieriem.
Vīns Château Bellerive - simbolisks un vēsturisks muižas vīns. 2018. gada raža ir viena no strukturētākajām Bordo vīniem, ar ideālu gatavību visām vīnogu šķirnēm. 58% Merlot - 30% Cabernet Sauvignon - 10% Cabernet Franc - 2% Petit Verdot. Nogatavināts mucās. Aromātā jūtamas upeņu, aveņu, meža kazeņu notis un vieglas gatavu zemeņu notis, kas harmonizē ar...
Kontrolētas kvalitātes sauss sarkanvīns no Rioja reģiona, Spānija. Šis ir viens no slavenākajiem vīnogu audzēšanas reģioniem Spānijā. Nosaukums ir rādies no upes Oja, kura šķērso lielāko reģiona daļu. Elegants vīns gatavots no Temranillo, Garnacha un Viura šķirnes vīnogām. Izturēts 14 mēnešus ozolkoka mucās. Buķetē jūtami intensīvie augļu un ogu aromāti....
Dižciltīgais kontrolētas kvalitātes sarkanais sausais vīns gatavots no Nebbiolo šķirnes vīnogām, kas audzētas vislabākajās šo vīnogu audzēšanas zonās- Grinzane Cavour, La Morra un Castiglione Falletto komūnās, kas atrodas Cuneo provincē, Piemontē, Itālijā. Vīns izturēts 2 gadus lielās ozolkoka mucās- botti; vīna spēcīgā struktūra nodrošina ilgstošu...
Kontrolētas kvalitātes sausais sarkanvīns no Itālijas, gatavots no Trentino reģionā audzētām Cabernet Sauvignon šķirnes vīnogām. Vīnam ir rubīnsarkana krāsa ar violetiem atspulgiem, spēcīga aromātu buķete ar sarkano meža ogu notīm, un ozolkoka niansēm. Vīns ir pilnīgs un labi sabalansēts, ar samtainu garšu. Šo vīnu ieteicams baudīt ar vircotām zupām,...
Pussausais sarkanvīns gatavots no Primitivo vīnogu šķirnes, kuras tiek daļēji kaltētas. Tas process itāļu valodā saucas „appassimento” (žāvēšana). Rezultātā tiek iegūts vīns ar skaistu, dziļu rubīnsarkanu krāsu un intensīviem žāvētu plūmju, šokolādes un saldo garšvielu aromātiem. Vīna garša ir bagātīga un samtaina, labi saderēs ar sieriem, cepto vai...
Kontrolētas kvalitātes sausais sarkanvīns no vienas no prestižākajām vīnu apelācijām. Labi sabalansēts, smalks, elegants un noapaļots vīns ar zīdainu struktūru un maigiem tanīniem. Ieteicams pasniegt pie 17-18°C temperatūras ar ēdieniem no vistas krūtiņas un sēnēm.
Вам должно быть не менее 18 лет, чтобы продолжить просмотр этого веб-сайта.
Я старше 18Я младше 18