Šo karstvīnu gatavo no ābolu vīna un garšvielu maisījuma pēc senām, tradicionālām receptēm. Pasniedzams kā istabas temperatūrā, tā arī uzsildīts līdz 70°C, tikai neuzvārīt.
Punšs ir karsts vai auksts kokteilis. Vārds „Punch” nozīmē „pieci”. Runa iet par pieciem obligātajiem komponentiem, kurus agrāk izmantoja kokteiļa pagatavošanā (vīns, rums, augļu sula, cukurs vai medus, garšvielas). Šis punšs ir pagatavots no sarkanvīna ar mandeles riekstu aromātu. Pasniedzams kā istabas temperatūrā, tā arī uzsildīts līdz 70°C, tikai...
Sarkanvīns, kam pievienots apelsīna un citrona miziņu dabiskais ekstrakts, krustnagliņas un kanēlis. Pasniedzams kā istabas temperatūrā, tā arī uzsildīts līdz 50-60°C, tikai neuzvārīt, pēc vēlēšanās var pievienot brendiju vai rumu. Ieteicams līdz: sk. uz pudeles
Šo karstvīnu gatavo no melleņu vīna un garšvielu maisījuma pēc senām, tradicionālām receptēm. Pasniedzams kā istabas temperatūrā, tā arī uzsildīts līdz 70°C, tikai neuzvārīt. Ieteicams līdz: sk. uz pudeles.
Šo harmonisko karstvīnu gatavo no sarkanā vīna, garšvielu maisījuma pēc senām, tradicionālajām receptēm. Pasniedzams kā istabas temperatūrā, tā arī uzsildīts līdz 70°C grādiem, tikai neuzvārīt, pēc vēlēšanās var pievienot brendiju vai rumu.
Šo karstvīnu gatavo no ķiršu vīna, pievienojot garšvielu maisījuma pēc senām, tradicionālām receptēm. Pasniedzams kā istabas temperatūrā, tā arī uzsildīts līdz 70°C grādiem, nedrīkst uzvārīt.
Izsmalcināts karstvīns, gatavots no augstas kvalitātes sarkanvīna, kam pievienots citrusaugļu miziņu dabiskais ekstrakts, krustnagliņas, kanēlis un citas garšvielas. Ieteicams pasniegt karstu, kā arī kopā ar desertiem.
Вам должно быть не менее 18 лет, чтобы продолжить просмотр этого веб-сайта.
Я старше 18Я младше 18